Dragi naši, venčanja su odličan povod da obučete svoje mališane drugačije i pre svega elegantno. To će biti možda prvi put da vaša beba obuče odelce ili belu, glamuroznu haljinicu, pa se potrudite da se deca postave prema ovom činu puni ushićenja i lepih osećanja.

Da biste to postigli, morate i vi dati sve od sebe da mališan izgleda lepo i romantično.

Kad su dečaci u pitanju, roditelji se najčešće odlučuju da im obuku pantalonice, košulju i mašnu, koja je obavezan detalj. Mali frajer biva zadovoljan svojim izgledom, a sve je više dece koju viđamo u malim odelima, a koji kategorički odbijaju da nose sako i neke propratne detalje.

Zato je najbolje ne opterećivati dete nepotrebnim stvarima i nikako ne dozvoliti da nosi nešto što mu je veliko ili premalo. Znači proverite da ga ništa ne steže i ne opterećuje, a kako bismo vam pomogli u nameri da vaš mališan bude najlepši, pronašli smo nekoliko predloga.

12 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja

23 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja
32 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja
41 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja

51 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja

Kad su devojčice u pitanju veći je prostor za eksperimentisanje i postoji toliko različitih načina da obučete svoju lepoticu.

Izbor haljinica je veliki, a neka vaš izbor bude neka u nude boji koju ćete kombinovati sa belim cipelicama i aksesoarima na glavi, kao što je cvet, šeširić ili možda šnala.

61 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja 71 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja 81 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja 91 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja 10 Moda za decu: Malim, ali modernim koracima na proslavu venčanja

Izvor fotografija: pinterest.com

Violeta Stojanović

Comments