Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Mladenačka torta je neizbežan detalj na svakom venčanju i privlači mnogo pažnje. Zato je jako važno da izaberete tortu koja će oduševiti sve zvanice i ostaviti ih bez daha. To je jedan od glavnih elemenata venčanja o kome se dugo priča. Stil i veličina torte treba da zavisi od tematike vašeg venčanja, broja gostiju, budžeta ali i da se uklapa u dekoraciju prostora. Ne mora nužno da bude u beloj boji, okruglog ili kockastog oblika. Ako na vašem venčanju imate više stotina zvanica, obradujte goste velikom mladenačkom tortom koja predstavlja pravo umetničko delo. Predstavljamo vam fotografije torti najmodernijeg dizajna, a nadamo se da ćete inspiraciju naći čitajući sledeće stranice.

Profesionalni poslastičari došli su na ideju da naprave tortu inspirisani pričom o Pepeljugi kada joj  ptičice pomažu da se spremi za bal. Svi ukrasi i detalji na ovoj torti su jestivi i to je odličan izbor da se mlađi gosti zabave jedući mladenačku tortu.

svadbena torta Mladenačke torte kao prava, umetnička dela

Torta koja svetli u mraku i menja boje – jedinstveno, unikatno i neobično. Takav efekat postignut je tako što je dizajner iskoristio prorez u kalupu gde je torta smeštena, a sa unutrašnje strane je stavio papirne cevi koje mogu da svetle. Zaista magična, romantična i prelepa torta koja će oduševiti sve mladence.

torta koja svetli Mladenačke torte kao prava, umetnička dela

Editors choice