Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Izabrali ste venčanicu, frizuru, zakazali šminku, kupili cipele…Sve važne stavke jedne buduće mlade ste odradili i sada možete napokon da odahnete…bar na kratko.

Sada na red dolazi odabir detalja koji bi vaš izgled upotpunio tog važnog dana. Nekada zapravo od detalja zavisi i celokupan autfit ali kada je buduća mlada u pitanju detalji i ukrasi dolaze na red tek nakon što izaberete odgovarajući model venčane haljine. Najčešće gledate da ukombinujete i nakit i frizuru sa haljinom i cipelama i to su uglavnom neutralne boje i kristali u srebrnoj i zlatnoj nijansi.

S12 Minđuše u BOJI za dan venčanja S52 Minđuše u BOJI za dan venčanja

Ali zašto se ne bi odlučili za nešto drugačije i originalnije, kao što je nakit u boji. Iako je haljina bela, cipele srebrne ili zlatne malo boje na vama će tog dana zaista upotpuniti kompletan utisak. Ovog puta odlučili smo se za minđuše u bojama koje bi svaka buduća mlada trebalo da uzme u obzir i razmisli o tome koja boja godi njenom senzibilitetu.

Kada je mladenački nakit u pitanju uvek se bira nešto nežnije i svedenije nego što bi to u redovnim prilikama, ali isto tako ne znači da on treba biti totalno neprimetan. Malo boje na svakom autfitu dobro dođe, pa isto važi i za stajling jedne mlade. Ogrlice su najčešće vrlo jednostavne jer je nekada teško ukombinovati i sasvim uklopiti sa haljinom koja je sama po sebi već dovoljno elegantna i ukrašena. Zato su minđuše pravi izbor i one uvek mogu biti i za nijansu veće i efektnije od ostatka nakita.

S32 Minđuše u BOJI za dan venčanja

Editors choice