Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Izabrali ste venčanicu, frizuru, zakazali šminku, kupili cipele…Sve važne stavke jedne buduće mlade ste odradili i sada možete napokon da odahnete…bar na kratko.

Sada na red dolazi odabir detalja koji bi vaš izgled upotpunio tog važnog dana. Nekada zapravo od detalja zavisi i celokupan autfit ali kada je buduća mlada u pitanju detalji i ukrasi dolaze na red tek nakon što izaberete odgovarajući model venčane haljine. Najčešće gledate da ukombinujete i nakit i frizuru sa haljinom i cipelama i to su uglavnom neutralne boje i kristali u srebrnoj i zlatnoj nijansi.

S12 Minđuše u BOJI za dan venčanja S52 Minđuše u BOJI za dan venčanja

Ali zašto se ne bi odlučili za nešto drugačije i originalnije, kao što je nakit u boji. Iako je haljina bela, cipele srebrne ili zlatne malo boje na vama će tog dana zaista upotpuniti kompletan utisak. Ovog puta odlučili smo se za minđuše u bojama koje bi svaka buduća mlada trebalo da uzme u obzir i razmisli o tome koja boja godi njenom senzibilitetu.

Kada je mladenački nakit u pitanju uvek se bira nešto nežnije i svedenije nego što bi to u redovnim prilikama, ali isto tako ne znači da on treba biti totalno neprimetan. Malo boje na svakom autfitu dobro dođe, pa isto važi i za stajling jedne mlade. Ogrlice su najčešće vrlo jednostavne jer je nekada teško ukombinovati i sasvim uklopiti sa haljinom koja je sama po sebi već dovoljno elegantna i ukrašena. Zato su minđuše pravi izbor i one uvek mogu biti i za nijansu veće i efektnije od ostatka nakita.

S32 Minđuše u BOJI za dan venčanja

Editors choice