Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Savršen ten je jedna od najvažnijih stvari kada je reč o lepoti i nezi svake žene, a on naročito dobija na značaju kada dođe venčanje. Tog jednog dana u našim životima nam je zaista najbitnije da izgledamo najbolje što možemo i svojski ćemo se truditi da nam ni najmanja bubuljica ne “iskoči” i pokvari raspoloženje. Upravo zato vam predlažemo nekoliko maski za lice pomoću kojih ćete lako doći do zdrave i sjajne kože, a njihov magični sastojak je – aspirin!

Zašto baš aspirin? Ovaj lek sadrži acetilsalicilnu kiselinu koja ima široku primenu u kozmetici jer savršeno čisti kožu, reguliše lučenje lojnih žlezda, sužava pore, smanjuje upale, sprečava nastanak bubuljica, a čak i sprečava urastanje dlačica! Upravo zato, maske za lice sa aspirinom su odlične za negu problematične, masne i starije kože, jer vraćaju sjaj, elastičnost i zdrav ten koži lica.

Ipak, imajte na umu da ove maske nisu preporučljive trudnicama, dojiljama, osobama koje su sklone alergijama ili koje imaju rane i posekotine na licu. Razlog tome je što aspirin ipak nije prirodna supstanca, već je reč o leku. Pre nego što masku stavite na lice, isprobajte je na unutrašnjoj strani nadlaktice, pa, ukoliko nije došlo ni do kakve reakcije, slobodno možete da je koristite. Reakcije žena na ove maske idu od krajnjeg oduševljenja rezultatima, do malog razočarenja. Generalno, sve zavisi od tipa vaše kože, ali i pravilne primene.

maska3 Maske za lice sa ASPIRINOM za vaš savršen ten

Editors choice