Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Legendarni, a i najpoznatiji francuski proizvođač luksuznog nakita Fransoa Kartije (Cartier) spojio je neznatan broj parova u periodu od 165 godina postojanja, uključujući i mnoga impresivna i poznata imena, stvorivši davno ovaj brend. Danas je to oformljena, širom sveta poznata kompanija koja nosi njegovo ime. Naime, mnogi su se zaljubili u njegov nakit, prstenje, narukvice, ogrlice i drugo… Na večnu ljubav nakitu Cartier, ali i jedni drugima su se obavezali: Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor) i Ričard Barton (Richard Burton), princ Renije (Prince Rainier) i Grejs Keli (Grace Kelly), vojvoda i vojvotkinja od Vindzora (the Duke and Duchess of Windsor) i mnogi drugi. Postoje priče da je De Gol (Charles de Gaulle), francuski general i državnik, imao naviku da poklanja ovaj skupocen nakit stranim državnicima.

Cartier 1 Ljubav se piše jednim imenom   Cartier

Sklad brilijanta i platine izgleda baš ovako

Ukoliko biste danas poželeli da sebe ili svoju lepšu polovinu počastite jednim ovakvim prstenom, sigurno ćete i uspeti… Ako se potrudite, prvo da ga naručite i angažujete Cartier kompaniju, a onda i da izdvojite veliku sumu novca. Za svoje korisnike, ovaj brend nudi uslugu “set for you by Cartier” koja vam pruža više različitih stilova izrade ovog nakita.

Naravno da ovaj užitak košta brdo para, tim pre što se pri izradi brilijant kombinuje sa tradicionalnim materijalima, poput platine. Ona postaje nezamenljiv deo pri izradi nakita. Zaštitni znak ovog brenda je panter, a sam kvalitet govori o trudu koji se ulaže. Cartier nakit predstavlja pravu umetnost, koja simboliše večnu ljubav.

Brend Cartier započinje svoju priču daleke 1847. godine kada Luj Fransoa Kartije (Louis-François Cartier) postaje vlasnik radionice svog učitelja Adolfa Pikara (Adolf Picaro). Već 1853. razvija svoju radionicu u kojoj prodaje nakit namenjen privatnoj klijenteli. Ubrzo se Cartier radionica seli u sam centar Pariza.

Za kraj, uživajte u pogledu na ovaj divni umetnički rad i ne preostaje nam ništa drugo nego da se divimo lepoti ručno izrađenog dijamanta. Oni koji su ga probali, kažu da je nositi ovaj prsten privilegija, a osećaj neverovatan.

Cartier 2 Ljubav se piše jednim imenom   Cartier

Cartier ima preko 200 radnji u 125 zemalja širom sveta i svaka od tih radnji se nalazi u najelitnijim delovima gradova u kojima ova kompanija posluje

Cartier 3 Ljubav se piše jednim imenom   Cartier

Ovako izgleda verenički prsten Cartier na ruci srećnice

Cartier 4 Ljubav se piše jednim imenom   Cartier

Sa svih strana… savršen

Tekst: Violeta Stojanović

Editors choice