Svi znamo da su detalji glavna stvar kada je izgled u pitanju. Kada odaberete haljinu za venčanje sa njom morate uskladiti i aksesoare. Da biste lakše odlučili, pročitajte pet saveta kako da što lakše odaberete aksesoare i zasijate na svom venčanju!

1. Prvo odaberite venčanicu

Možda zvuči čudno ali nekada se desi da mlade prvo odaberu akasesoare pa tek onda venčanicu. Mnogo je teže pronaći venčanicu koja odgovara  vašoj haljini. Zato je savet da prvo odaberete venčanicu i onda sa njom ukombinujete detalje!

vencanica1 Lepi na venčanju: 5 načina kako da lakše odaberete aksesoare

2. Izaberite svoj stil

Prirodni izgled, boho stil ili vintidž? Pravo definišite svoj stil pa u skladu sa njim dodajte aksesoare!

3. Odaberite frizuru

Dogovorite se sa frizerom i odlučite koju ćete frizuru napraviti za venčanje. Vaša frizura trebalo bi da bude ukrašena detaljima koji će upotpuniti vaš izgled- cveće, šnale ili veo, odaberite na kraju.

frizura Lepi na venčanju: 5 načina kako da lakše odaberete aksesoare

4. Napravite istraživanje

Pre nego što se odlučite za neke akseseoare prelistajte blogove i magazine, sigurno ćete naći neku zanimljivu ideju. Ako vam se svidi neka kombinacija, bilo bi dobro da je probate pre nego što se odlučite za nju da biste videli kako stoji na pravoj ženi a ne samo na modelu.

5. Izaberite prvo aksesoare za kosu

Kada ste odabrali venčanicu i frizuru, sada možete da mislite na aksesoare! Savet je da prvo odaberete za detalje koje ćete staviti na kosu. Sjajne šnale ili cveće– izbor je na vama!

Mirjana Radojević

Comments