Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Biti kuma jedna je od najvećih privilegija kojom vas drugarica može obradovati.

Ipak, tek onda u našoj glavi stvori se zbrka zbog haljine koja mora biti perfektna. Ne ide da kuma izgleda loše. Mora biti u punom sjaju kada bude glavni svedok na venčanju svoje dugogodišnje prijateljice.

Pa, buduće kume, mislili smo na vas. Spremili smo vam neke predloge, a sigurni smo da ćete naći haljinu za sebe. Imamo dosta ideja koje su već realizovane, a na vama je da ih iskopirate, pokažete sliku krojačici ili se jednostavno pomučite da nađete sličnu ili čak istu haljinu.

Veoma je moderna čipka, koja je divno ukrasila ove elegantne modele. Haljina u crnoj boji je legendarni komad koji nikad neće izaći iz mode. Pojavljuju se i drugačije boje poput teget i bordo. Ljubičasta je naravno in, a u moru jednobojnih izdvajaju se haljine sa cvetnim dezenom.

86 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 76 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 66 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 59 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 414 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 317 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 220 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine 127 Kume biraju: Elegantne i glamurozne haljine

Violeta Stojanović

Editors choice