Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Oduvek ste maštali o svom venčanju ali vam se izbor venčane haljine nikada nije činio lakim. Princeze, sirene, uske, široke, balerine, boho, jednostavne, raskošne… Jednostavno toliko kategorija i modela ima da vam se pri samoj pomisli zavrti u glavi.

Ali ne dajte da vas sve to zbuni. Udahnite i prvo razmislite u kakvom modelu bi mogle da zamislite sebe. I ono što je najvažnije jeste pitanje u čemu bi se osećale komotno i najprijatnije.

Buduće neveste se uglavnom vode mišlju a i tradicijom da se podrazumeva da one toga dana budu u dugoj elegantnoj haljini poput princeze ili sirene, a često ni ne razmisle o tome kolikoje neudobno vući za sobom dugačke šlepove, teške materijale i čipka, a da ne pričamo da u uskoj sirena haljini ne možete ni da lepo hodate, a kamoli da igrate ceo dan.

Upravo iz ovih razloga mi vama danas preporučujemo nešto moderno a pre svega udobno, a to su kratke venčanice.

Slika 11 Kratke venčanice za MODERNE neveste

Ukoliko ne pripadate kategoriji tradiocionalne mlade koja pod venčanicom podrazumeva jedino one raskošne i duge, i šta više vrlo ste modernih shvatanja i sebe ste uvek zamišljali u nečemu drugačijem i originalnom, onda je za vas dilema rešena – vi treba da se odlučite za kratke venčane haljine.

Kada kažemo kratke to ne mora da znači da su to jedino one jako kratke, mini dužine, već mislimo i na one do kolena ili i retro model čija dužina doseže do polovine listova. Dužina je relativan pojam te vi izaberite onu koja vama najviše odgovara. Forme haljine mogu biti takođe različite, od onih koje se šire od struka na dole u širok krug ili one izazovnije koje prate liniju vašeg tela.

Veo1 Kratke venčanice za MODERNE neveste

Editors choice