Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Klasičan konjski rep je nešto što nikad ne izlazi iz mode, a način na koji ga nosite odražava vašu ličnost i određuje vaš stil.

Favorit za venčanja jesu romantični repovi sa blagim loknama, ali i oni sa pletenicama, koji u tebi mogu probuditi duh detinjstva. Uostalom, ti ćeš sama znati šta je najbolje za tebe kada isprobaš razne frizure, a i kada vidiš naše predloge.

Rep nije teško napraviti i skoro svaka devojka zna kako da uredno skupi kosu, zaliže ili umetne neki detalj.

Ono što nam modne piste takođe diktiraju jesu blage lokne sputane u rep ili zanimljivi detalji poput šnale za kosu koja služi kao ukras.

Prednje krajeve možete pustiti kako bi vaša frizura ostavljala glamurozan utisak, a kada imate vremena možete da ispletete opuštenu kiku.

Ako se pitate zašto baš rep i zašto baš kika moramo vam reći da su ove frizure uslikane na revijama svih velikih brendova poput Stella McCartney, Vera Wang, Alberta Ferretti, Jil Sander, Jaon Wu, Derek Lam, Valentino, Altazurra...

124 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 212 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 313 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 412 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 57 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 65 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 75 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 84 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje 92 Kralj frizura: Konjski rep za venčanje

Violeta Stojanović

Editors choice