Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Pet tipova žena kod planiranja venčanja

Neobjavljene fotografije princeze Dajane sa kraljevskog venčanja

Predbračna obećanja – sebi i njemu

1/2

Mnoge neveste pogreše nastojeći da se što bolje pripreme kako bi zablistale na svom venčanju i upuste se u invazivne kozmetičke tretmane, posle kojih treba vremena da se koža umiri, ili eksperimentišu sa novim kozmetičkim sredstvima ili bojom kose – a to nikako ne treba da rade, jer je velika verovatnoća da će umesto blistavosti samo zažaliti što su bile neoprezne.

Nemoj isprobavati novu boju kose

Ukoliko si zamislila neku divnu boju kose, koju do sada nisi imala, počni sa eksperimentima barem šest meseci pre venčanja. Da bi postigla svežinu i intenzitet novog tona, potrebno je da se nekoliko puta ofarbaš, možda i da koristiš izbeljivače, ako želiš neku nijansu mnogo svetliju od one koju imaš. Farbanjem na dve, tri nedelje, postići ćeš željeni efekat tokom tih šest meseci i tada ćeš biti spremna da zablistaš.

Hemijski piling

Ovo je tretman posle koga koža ostaje crvena i po nekoliko dana, naročito ako si svetloputa i imaš osetljivu kožu. Ukoliko imaš iskustva sa ovom vrstom kozmetičkog tretmana, znaćeš kako ti koža reaguje i kada efekat postaje potpun, a ako to nisi nikad pre radila, nemoj eksperimentisati neposredno pred zakazani datum. Probaj par meseci ranije.

Mikrodermoabrazija

Slično je kao sa hemijskim pilingom – nemoj eksperimentisati, ukoliko nisi to ranije radila. Koži treba vremena da se oporavi posle invazivnih tretmana, daj joj barem nekoliko nedelja vremena.

Editors choice