Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Mnoge neveste pogreše nastojeći da se što bolje pripreme kako bi zablistale na svom venčanju i upuste se u invazivne kozmetičke tretmane, posle kojih treba vremena da se koža umiri, ili eksperimentišu sa novim kozmetičkim sredstvima ili bojom kose – a to nikako ne treba da rade, jer je velika verovatnoća da će umesto blistavosti samo zažaliti što su bile neoprezne.

Nemoj isprobavati novu boju kose

Ukoliko si zamislila neku divnu boju kose, koju do sada nisi imala, počni sa eksperimentima barem šest meseci pre venčanja. Da bi postigla svežinu i intenzitet novog tona, potrebno je da se nekoliko puta ofarbaš, možda i da koristiš izbeljivače, ako želiš neku nijansu mnogo svetliju od one koju imaš. Farbanjem na dve, tri nedelje, postići ćeš željeni efekat tokom tih šest meseci i tada ćeš biti spremna da zablistaš.

Hemijski piling

Ovo je tretman posle koga koža ostaje crvena i po nekoliko dana, naročito ako si svetloputa i imaš osetljivu kožu. Ukoliko imaš iskustva sa ovom vrstom kozmetičkog tretmana, znaćeš kako ti koža reaguje i kada efekat postaje potpun, a ako to nisi nikad pre radila, nemoj eksperimentisati neposredno pred zakazani datum. Probaj par meseci ranije.

Mikrodermoabrazija

Slično je kao sa hemijskim pilingom – nemoj eksperimentisati, ukoliko nisi to ranije radila. Koži treba vremena da se oporavi posle invazivnih tretmana, daj joj barem nekoliko nedelja vremena.

Editors choice