Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

1/2

Sve obožavateljke muzičke legende Dejvida Bouvija a koje pritom planiraju venčanje, biće oduševljene kada čuju da je upravo prikazana revija venčanica koja je inspirisana njegovim likom i delom.

Neizbrisiv trag koji je Dejvid ostavio za sobom nakon smrti inspirisao je dizajnera Dona Onila da na Nedelji venčanja u Njujorku prikaže do sada neviđenu kolekciju venčanica. 

Iako bi mnogi rekli da je svaka haljina za venčanje lepa i da ima svoj šarm, ipak često smo mogli da se uverimo kako to i nije baš tačno i da mnogim haljinama fali “samo” jedna sitnica kako bi bile savršene i drugačije od svega do sada viđenog. Time se vodio i modni dizajner Don Onil kada je pripremao ovu kolekciju. Njega je muzička legenda i ikona stila navela da razmišlja daleko u budućnost i kreira nesvakidašnju kolekciju haljina u kojima bi mnoge mlade poželele da se udaju.

Naime, njegova inspiracija proizilazi iz kultnog filma Dejvida Bouvija “Čovek koji je pao na Zemlju” iz 1976. godine. Radnja filma o svemircu koji dolazi na Zemlju kako bi pronašao izvore koji bi spasili njgovu planetu poslužila je Donu kao velika inspiracija za ovu kolekciju haljina. On je osmislio zaista nesvakidašnje modele koje bi se pre mogle nazvati umetničkim delom nego pravim haljinama za venčanje. Ali što da ne, budući da današnje mlade žele da budu što originalnije ovo je odlična ideja.

Editors choice