Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Svoju poslednju kolekciju britanska kreatorka Alis Temperli posvetila je izgledu koji je večan, bar kada su u pitanju venčanice.

To je klasična elegancija prožeta romantikom u vidu detalja poput neizostavnog veza i čipke. Bez ogromnih količina šifona i satena koji ne dozvoljavaju slobodu pokreta, niti su najmudriji izbor kada su u pitanju prolećna i letnja venčanja.

Kreatorka se u ovoj kolekciji okrenula nešto tradicionalnijem izgledu, minimalističkom i sa elementima starog Holivuda, koji odiše posebnom dozom glamura. Pored inspiracije zlatnim dobom Holivuda, među glamuroznim haljinama mogu se pronaći i one u boemskom stilu delikatnog veza, ali i one koje odišu romatikom u svakom aspektu, bilo da je u pitanju materijal, detalji ili sam kroj.

temperley 01 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley temperley 02 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley temperley 03 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley temperley 04 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley temperley 05 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley temperley 06 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley temperley 07 Klasika starog Holivuda: Venčanice Alice Temperley

Maja Bunčić

Editors choice