Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ako niste među nevestama koje smatraju da je veo neizostavan deo svadbenog stajlinga i želite neki nežan ukras koji ide uz romantičnu frizuru, odaberite sitno šlajer cveće (bebin dah). Ovo cveće suptilno ističe vašu ženstvenost i može na mnogo načina da se uplete ili zakači za kosu, a ide i uz ženstvene punđe, kao i uz kosu koja slobodno pada.

Šlajerom možete upotpuniti i svu ostalu cvetnu dekoraciju, da bude u skladu sa vama – ovi sitni i ljupki cvetovi odlično se slažu sa raznim zelenilom i krupnijim cvetovima, a divni su i raskošni i kao buketi sami za sebe. Dodajte šlajer u aranžman za svoj bidermajer, u cvetne dekoracije na stolovima, u zelenilo na svadbenim lukovima, venčićima za glave vaših najbližih prijateljica…

Evo nekoliko predloga kako da šlajer upotrebite za ukrašavanje kose, na način koji odgovara romantičnom stilu, boho stilu, kao i klasičnoj svadbenoj raskoši, ili svedenoj eleganciji.

Venčić od gusto upletenog šlajera, kao cvetna kruna na vašoj plavoj lepršavoj kosi koja slobodno pada – romantično i anđeoski.

Beli šlajer u kontrastu sa crnim (tamnim) loknama – ležerno i delimično upletena kosa, sa asimetrično raspoređenim skupinama cvetića.

Buketić šlajera, koji kao oveća šnala pridržava kosu na temenu, dok slobodni krupni talasi padaju niz leđa.

Editors choice