Iako na venčanju najveću pažnju uvek privuče haljina koju je ponela mlada, za njen celokupan izgled podjednako su važne i šminka i frizura, pa je zato važno posvetiti im podjednaku pažnju. Septembar je mesec venčanja, pa smo zato danas odlučili da vam pokažemo kako su izgledale neke od poznatih lepotica na svom venčanju i pomognemo vam da, ako još uvek niste odlučile kako ćete izgledati na svom venčanju, u njihovom izgledu pronađete inspiraciju. Ovo su najlepše poznate mlade!

Kosa podignuta u punđu, diskretna šminka i neutralni sjaj na usnama savršeno su upotpunili ekstravagantnu venčanicu Vere Vang koju je na svom venčanju nosila Krisi Tajgen.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade krisi tajgen Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Iako je Popi Delevinj na venčanju nosila prepoznatljive talase, glamurozan sjaj svom izgledu dala je smokey eye efektom.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade popi delevinj Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Pošto je venčanica brenda Givenchy bila mudro izabrana, Kim Kardašijan nije mogla da ne ponese glamuroznu šminku na svom venčanju.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade kim kardasijan Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Kejt Mos je odlučila da na svom venčanju izgleda potpuno prirodno, a takvom njenom izgledu samo je doprinela prepoznatljiva frizura ovog supermodela.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade kejt mos Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Kejt Midlton nam je pokazala zašto slovi za modernu princezu, jer je na svom venčanju savršeno spojila smokey eyes efekat, rumenilo na obrazima i polupodignutu kosu ukrašenu tijarom i velom.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade kejt midlton Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Keli Klarkson je uz svoju boemsku venčanicu ponela pomalo neurednu punđicu, koju je savršeno ukrasila vintidž dijademom.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade keli klarkson Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Kristin Kavalari je, kao prava devojka iz Kalifornije, na svom venčanju savršeno spojila glamuroznu venčanicu i klasične talase.

inspiracija za vencanje najlepse poznate mlade kristin kavalari1 Kakvu šminku za venčanje biraju poznate dame?

Izvor fotografija: fashiongonerogue.com, thedownlow.co.nz, eonline.com, beautyeditor.ca, typepad.com, people.com, romancemeetslife.com, fashionmagazine.com

Jasna Đorđević

Comments