Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Prosidba i verenički prsten je možda nešto najiščekivanije kod devojaka koje su u dugoj vezi ili u velikoj ljubavi sa izabranikom svog srca. I ne samo, kroz celo detinjstvo čitajući bajke i gledajući Diznijeve crtaće maštale su o tom momentu i prstenju koje očaravajuće sjaji.

Ruke Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Kada ipak malo odrastete shvatite da to nije baš uvek tako, i da se mnogim drugaricama u vašoj okolini desilo da do veridbe i ne dođe, već se odmah kreće sa organizacijom venčanja. Ali u koliko vi sebe nikako ne vidite u toj priči i zaista godinama maštate o tom važnom prstenu koji će krasiti vaš domali prst, onda to i stavite do znanja svom izabraniku na ovaj ili onaj način.

Možda najveći problem imaju one devojke koje tačno znaju kako žele da njihov verenički prsten izgleda ali ne znaju kako da to i njihov dragi shvati, osim da mu prstom pokažu i kažu “E vidiš, taj!”. Ako je po vama ovo nepotrebna situacija u kojoj ne želite da se nađete onda je najbolje da je izbegnete tako što ćete kroz priču i slične situacije u kojima se oboje nađete neobavezno reći šta vi mislite o izboru prstena vašeg druga za njegovu devojku. I onda se nadajte da vas je vaš dragi čuo i zapamtio, jer verujte, nekada čak i kada konkretno kažete oni to prečuju i ne shavte kao bitno. Zato budite uporni.

Novine Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Editors choice