Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Prosidba i verenički prsten je možda nešto najiščekivanije kod devojaka koje su u dugoj vezi ili u velikoj ljubavi sa izabranikom svog srca. I ne samo, kroz celo detinjstvo čitajući bajke i gledajući Diznijeve crtaće maštale su o tom momentu i prstenju koje očaravajuće sjaji.

Ruke Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Kada ipak malo odrastete shvatite da to nije baš uvek tako, i da se mnogim drugaricama u vašoj okolini desilo da do veridbe i ne dođe, već se odmah kreće sa organizacijom venčanja. Ali u koliko vi sebe nikako ne vidite u toj priči i zaista godinama maštate o tom važnom prstenu koji će krasiti vaš domali prst, onda to i stavite do znanja svom izabraniku na ovaj ili onaj način.

Možda najveći problem imaju one devojke koje tačno znaju kako žele da njihov verenički prsten izgleda ali ne znaju kako da to i njihov dragi shvati, osim da mu prstom pokažu i kažu “E vidiš, taj!”. Ako je po vama ovo nepotrebna situacija u kojoj ne želite da se nađete onda je najbolje da je izbegnete tako što ćete kroz priču i slične situacije u kojima se oboje nađete neobavezno reći šta vi mislite o izboru prstena vašeg druga za njegovu devojku. I onda se nadajte da vas je vaš dragi čuo i zapamtio, jer verujte, nekada čak i kada konkretno kažete oni to prečuju i ne shavte kao bitno. Zato budite uporni.

Novine Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Editors choice