Zašto treba da se udaš bar tri puta

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

#weddinginspo: Najlepše venčanice sa Bridal Fashion Week-a

Kako da proslavite godišnjicu braka

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Prosidba i verenički prsten je možda nešto najiščekivanije kod devojaka koje su u dugoj vezi ili u velikoj ljubavi sa izabranikom svog srca. I ne samo, kroz celo detinjstvo čitajući bajke i gledajući Diznijeve crtaće maštale su o tom momentu i prstenju koje očaravajuće sjaji.

Ruke Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Kada ipak malo odrastete shvatite da to nije baš uvek tako, i da se mnogim drugaricama u vašoj okolini desilo da do veridbe i ne dođe, već se odmah kreće sa organizacijom venčanja. Ali u koliko vi sebe nikako ne vidite u toj priči i zaista godinama maštate o tom važnom prstenu koji će krasiti vaš domali prst, onda to i stavite do znanja svom izabraniku na ovaj ili onaj način.

Možda najveći problem imaju one devojke koje tačno znaju kako žele da njihov verenički prsten izgleda ali ne znaju kako da to i njihov dragi shvati, osim da mu prstom pokažu i kažu “E vidiš, taj!”. Ako je po vama ovo nepotrebna situacija u kojoj ne želite da se nađete onda je najbolje da je izbegnete tako što ćete kroz priču i slične situacije u kojima se oboje nađete neobavezno reći šta vi mislite o izboru prstena vašeg druga za njegovu devojku. I onda se nadajte da vas je vaš dragi čuo i zapamtio, jer verujte, nekada čak i kada konkretno kažete oni to prečuju i ne shavte kao bitno. Zato budite uporni.

Novine Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Editors choice