Gosti koji se neprikladno ponašaju na vašem slavlju, mogu da pretvore vaše venčanje iz snova u noćnu moru. Bio to vaš ujak koji je poznat po neprikladnom ponašanju ili kolega koji se napio, ne smete dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje! Ovakvi gosti ne smeju da upropaste vaš savršen dan. Zato se oslonite na ove savete i rešite svaku neprijatnu situaciju.

Isplanirajte sve unapred

Kada su ovakve situacije u pitanju, ne smete da paničite, već da unapred imate plan! Nadamo se da se vaši strahovi neće obistiniti, ali za svaki slučaj, morate da znate šta biste uradili u tom slučaju, kako biste imali više samopouzdanja.

Identifikujte potencijalne probleme

Na vreme sagledajte ko bi mogao da pretera i da vam napravi problem. Možda ćete se i prevariti, ali bolje je da ukoliko predvidite da neka situacija može da se otme kontroli, upozorite ljude i zamolite ih da uspe. U svakom slučaju, dobro je da ih držite na oku!

937507 Kako sa nevaspitanim gostima?

Razgovarajte sa porodicom

Najbolje bi bilo da ako znate da je neko problematičan, porazgovarate sa porodicom dotične osobe i zamolite ih da ga upozore da ne pravi neprilike! Tako će umesto vas oni motriti na njega.

Zadužite nekoga da reši ovakve situacije

Odredite nekoga od vaših prijatelja da vam pomogne ukoliko dođe do ovakvih situacija. Neka popričaju sa ovom osobom, izvedu je malo napolje ili ako je potrebno, zamole da se udalje sa proslave.

Ignorišite

Najpametnije je da zapravo potpuno ignorišete sve ove manje incidente. Ništa ne može da prođe potpuno glatko, zato se ne sekirajte ako nešto pođe po zlu, to je sasvim normalno! Uživajte u svom danu i ne dozvolite da vam gluposti kvare raspoloženje!

140501201312 01 bad wedding manners story top Kako sa nevaspitanim gostima?

Odvratite pažnju

Uvek možete nekako odvratiti pažnju drugim gostima od neke neprilike koju određeni gost pravi. Međutim, da se ne biste dalje baktali oko toga, pozovite obezbeđenje ili recite nekome da samo isprati gosta i zahvali mu se što je bio, a vi nastavite kao da se ništa nije ni desilo.

Lenka Gatić

Comments