Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Lepa Kira Najtli otkrila je da venčanica u kojoj se udala za Džejmsa Rajtona ima crvene fleke od vina svuda po sebi!

“Haljina mi sada ima ogromne fleke zato što mi je drug, poslednji put kad sam je nosila, slučajno trgnuo ruku dok sam držala vino”, rekla je glumica za “Daily Telegraph”. “Nisam ni shvatila koliko je uništena dok nisam stigla kući. Stvarno ju je majstorski ispolivao. Ipak ne žalim, jer ću se sećati te sjajne večeri zauvek, a ako je isflekana haljina bila cena za sjajan provod, neka takva i ostane.”

keira real 2 z Kako je to Kira uništila svoju venčanicu?

Zaštitno lice brenda Chanel, čija je ujedno i muza, nosila je ovu haljinu mnogo puta pre nego što ju je obukla na venčanju.

“Istina je da sam je nosila pre nego što sam je iskoristila kao venčanicu. Ona mi je poslužila kao “nešto staro”. Želela sam da na taj dan nosim nešto u čemu se dobro osećam, komad odeće koji volim i u kom sam provela lepe trenutke. Karl Lagerfeld mi je kreirao adekvatnu jaknu uz nju i ne vidim šta je strašno u tome što nije nova.”

Na pitanje da li bi prosledila tu venčanicu svojoj ćerki, ako je nekada bude imala, glumica je rekla da nije baš veliki fan prenošenja s kolena na koleno.

“Pa ne znam baš. Zamislite ako vam je ćerka drugačije građena ili joj se jednostavno ne sviđa vaša venčanica, a vi joj još dodatno stvarate pritisak da nosi baš tu haljinu? Ne bih rekla”, zaključila je uspešna glumica.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice