Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Vjenčanje je samo po sebi najvažniji, ali i najljepši događaj te zahtijeva puno truda i energije oko same pripreme. Sve mladenke žele zablistati na taj dan i odabir vjenčanice u kojoj ćete koračati prema dragom mora biti savršen. Evo nekoliko trikova koje je važno imati na umu kada krenete u potragu…

Postavite proračun

Prva i najvažnija stavka – razmislite o tome koliko možete i želite potrošiti. Pokušajte ne obraćati pozornost na haljine koje su van raspona cijene koju ste odredili jer znajte da vas čeka još puno detalja koje morate nabaviti.

Odaberite stil

Razni modni časopisi su idealni za stvaranje dojma o tome što želite. Ideje za vjenčanicu prilagodite mjestu proslave kao i godišnjem dobu.

Dogovorite susret

Ako ste uočili haljine koje vam se sviđaju kod pojedinih dizajnera vjenčanica ili u specijaliziranim trgovinama, dogovorite što prije termin susreta. Također je od velike važnosti zatražiti savjet od dizajnera ili prodavača kako očistiti mrlju na haljini u slučaju eventualnog prolijevanja soka ili nečeg sličnog…

slika 15 Kako da odaberete pravu venčanicu

Sve što vas zanima pitajte i nemojte otići, a da vam nešto nije jasno

Pozovite asistenta sa sobom

Na prvi dogovoreni sastanak dođite otvorenog uma s nekom vama bliskom osobom. Dovoljna je jedna osoba – više iskustva i preporuka može biti naporno i zbunjujuće. Dobro bi bilo da si negdje zapišete u kojem ste salonu probali koju vjenčanicu te kako vam stoji.

Editors choice