Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nisi sigurna kakvo odelo treba on da ima, ali znaš da ne želiš da izgleda kao konobar, a to znači da neće biti crno i biće kravata, a ne leptir mašna. Razmisli o belom odelu (boje slonove kosti, drap, ili boje peska), a ako je to suviše zahtevno za uklapanje sa tvojom venčanicom, rešenje se uvek nalazi u sivoj – od svetlo sive, do tamno sive i modre, sa belom košuljom i srebransto sivom kravatom, tvoj mladoženja će izgledati veoma elegantno.

Da li ćete se kostimirati? Ako tvoja venčanica ima krinolinu, on onda može da nosi i frak i cilindar, a ovi zanimljivi odevni predmeti mogu da se iznajme – možete da izgledate kao par iz visokog društva 19. veka, iz jednog od onih romana tipa “Razum i osećajnost”.

Naravno, stil i poruka njegovog imidža treba da se uklapaju u celu priču – ako si zamislila temu venčanja, možeš možeš da je dočaraš detaljima, pa onda nije toliko bitno u kom stilu je njegovo odelo i tvoja haljina. Tema može da bude bilo šta što te zabavlja i inspiriše – boje jeseni, baloni, šumski ambijent, leptiri, zlatni detalji, jin i jang, poljsko cveće – i svaka se može dočarati uz puno mašte i minimum novca.

Ukras na reveru mladoženjinog sakoa može da bude još jedan posebno zanimljiv detalj – neka bude u istom stilu kao tvoj bidermajer, odnosno to može da bude jedan cvetić, malo zelenila i tračica koja ih spaja u bojama tvog buketa.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice