Oduvek ste bile sigurne da nikada ne biste obukle klasičnu korset venčanicu sa širokom suknjom i brojnim detaljima. Ništa od onoga što ste videle na venčanjima koje ste posetile nije vam zapalo za oko i jednostavno vas nervira što svi pod venčanicom podrazumevaju tipičnu princeza ili sirena haljinu sa dosta čipke ili tila. To jednostavno nije vaš fazon i želite nešto drugačije.

Ukoliko maštate za svedenijom haljinom koja na vama ne bi na kilometar “vrištala” “hej vidite, ja sam mlada, ja se udajem!” onda je najbolje izabrati onu koja vam prija u svakom pogledu i zadovoljava vaše estetske i moralne uslove. U tom slučaju vama je potrebna jedna nežna i jednostavna venčana haljina.

S33 Jednostavne venčanice kojima NEĆETE odoleti S53 Jednostavne venčanice kojima NEĆETE odoleti

Kada kažemo venčanica bez nekog naročitog pravila svi podrazumevamo tu raskošnu haljinu koja se predodređena za venčanje, ali zapravo svaka haljina u kojoj se neka mlada venča za nju jeste venčanica. Ukusi su različiti i to bi svi trebalo da poštujemo, te ćemo se sada osvrnuti na haljine jednostavnog kroja i svedenih neupadljivih materijala.

Jedan od omiljenih modela svih dama koje sebe zamišljaju u jednostavnoj venčanici jeste ona koja prati liniju tela, zatvorena je napred, ima duge rukave i sašivena je od običnog belog štofa. Bez čipke, bez tila, bez ukrasnih kamenčića i bisera, bez karnera i podsuknji…Jednostavna bela haljina u kojoj jedna devojka poželi da se uda i da je nosi na svom svadbenom veselju. Ne nalazimo ništa čudno što devojka koja se udaje ne poželi da privlači pažnju upečatljivom i posebnom haljinom, jer za svaku mladu njena venčana haljina je posebna.

S42 Jednostavne venčanice kojima NEĆETE odoleti
Comments