Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Zara, koja očekuje svoje prvo dete sa mužem Majkom Tindalom (Mike Tindall) je zračila na dan svog venčanja 2011. godine. Kraljičina unuka je hodala do oltara u svili boje slonovače koju je dizajnirao couture master i kraljevski koturijer Stjuart Parvin (Stewart Parvin). Upotpunila je svoj svadbeni look dugim velom i tijarom grčkog porekla, koja je pripadala njenoj majci.

Na sceni će zajedno sa Zarinom haljinom biti i Kokoina ekstravagantna venčanica. Pravljena po meri, kreirao ju je američki modni dizajner Zek Pozen (Zac Posen) koji je poznat po svojim prelepim dizajnovima za crveni tepih.
Sve oči su bile uprte u Koko dok se udavala za Džejmsa Konrana (James Conran), obučena u organzu, til, i svilenu krep venčanicu koja se izvijama u kitnjasti sirenin rep.

zara Izložba venčanica u Londonu

Prelepa, primećena i romantična

“Brides The Show” će se održavati od 11. do 13. oktobra u Londonu. Događaj je deo javne kampanje za dobijanje £100,000 u dobrotvorne svrhe za “Great Ormond Street Hospital Children’s Charity” organizaciju i svaki kupac karte će imati priliku da donira novac.

Maja Luković

Editors choice