Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Svako predstavljanje novih modela na Couture modnim pistama obično se završava prikazivanjem venčanice, a pošto modni trendovi počinju u Parizu, pronađite inspiraciju za svoju savršenu venčanicu u modelima poznatih kreatora. Oblaci tkanine i perja, svetlucavi ukrasi na glavi, stroge i zategnute frizure (ili kratka kosa), upadljivi detalji – dominiraju u ovogodišnjoj svetskoj ponudi venčanica.

Vivienne Westwood

Nekoliko modela venčanica, karakteriše sličan kroj, a dominira obilje materijala. Šlepovi i velovi se vuku po zemlji, a široke i raskošne suknje naspram uskih gornjih delova, deluju tako da izdužuju figuru i ostavljaju snažan utisak. Haljine od perja, svile i cvetne čipke, ekstravagantni i bajkoviti modeli u kojima žene izgledaju kao umetničke slike.

Giorgio Armani

Armanijevi modeli venčanica deluju kao da je manekenkama krajnje ugodno – ove haljine meko prate liniju tela, padaju u prirodnim naborima i svetlucaju kao da su od bisera, zlata i srebra. Prefinjene nijanse lavande, slonovače, sa bledo zlatnim i srebrnim mrežicama i šljokicama i maštovitim ukrasima za glavu – ovi modeli i nakit deluju kao nešto što bi nosila savremena Kleopatra, a verovatno i njene pratilje.

Givenchy

Ovde se ponavlja preobilje materijala, pre svega perja i bezbrojnih nabora, u tolikoj meri da modeli izgledaju kao da su preveliki za devojke koje ih nose. Odlika visoke mode često je očigledna nenosivost nadrealnih umetničkih zamisli, ali ovo perje može da vam bude inspirativno – očigledno je potpuni hit na modnim pistama.

Editors choice