Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Svaka devojka ima drage stvari koje hoće da sačuva, osobe koje su joj važne i nezaboravne trenutke koje želi da upamti. Jedan takav trenutak koji se pamti ceo život je prosidba. A velika, ako ne i najznačajnija, uloga u tom činu pripada vereničkom prstenu. Baš on simbolizuje spajanje dvoje ljudi i predstavlja podsetnik na ljubav i one najdraže zajedničke uspomene. Zato je važno da taj prsten bude jedinstven. Takva je i Anina priča.

“Verovatno ne znate mnogo devojaka koje vole pecanje”, počinje Ana kroz smeh. “Bio je to prvi vikend u maju, rešili smo da malo pobegnemo od grada i Dejan je, kao i obično, predložio da idemo na pecanje. Ništa novo, pošto je, otkako se zabavljamo, nedelja postala dan rezervisan za pecanje i uživanje. I sve je bilo uobičajeno: još jedna nedelja, odmor, sunce, priroda i opuštanje. Međutim, ubrzo je ta obična nedelja prerasla u nedelju za pamćenje.

Tražio je od mene da probam nešto da upecam, jer njemu “nije dan”. Držala sam neko vreme štap u vodi, a onda rešila da ponovo zabacim, jer je previše mirno. Krenula sam da motam udicu. Na kraju štapa je nešto svetlucalo, pomislila sam kako se sunce lepo presijava. Ali, već u drugom trenutku sam čula: “Želiš li da se udaš za mene?”, on je bio na kolenima, a ja sam u ruci držala štap na čijem je kraju bio dijamantski prsten. Sanjala sam o tom trenutku dugo, ali ovako nešto nisam mogla ni da zamislim. I, naravno, rekla sam: DA!

09 Personal 24. jun Iskreno o prosidbi: Naravno da je prsten bitan!

Sada, svaki put kad pogledam prsten setim se reke, njegovog sjaja u očima i tog savršenog trenutka sa pecanja. Baš zbog toga je taj prsten poseban – on nosi pečat naše ljubavi, znak je pripadanja i vezivanja.

Staro grčko verovanje kaže da do četvrtog prsta na ruci direktno iz srca dolazi vena ljubavi – “vena amoris”. Zbog toga se burma i verenički prsten stavljaju na taj prst kako bi se zaljubljenost stalno održavala, a sam krug simbolizuje večnost – nema ni početak ni kraj. Zato se potrudite da pronađete prsten koji će tu večnost prikazati na vaš način – izaberite onaj sa ličnim pečatom.

Inspiraciju vam može pružiti Zlatara Personal koja nudi veliki izbor unikatnog vereničkog prstenja, i možda baš neki od njih čeka da vašu prosidbu učini jedinstvenom i za pamćenje. Sa dijamantom ili bez, u kakvoj god kombinaciji ga zamislili, on uvek priča posebnu priču.

Koja je vaša?

Editors choice