Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Romantika jednostavnosti

Ako kraljevska raskoš nije po tvom ukusu i u tvom stilu, možda će ti se dopasti čist, jednostavan kroj – svilena haljina dugih, zvonastih rukava, sa blago naglašenim strukom, dubljim izrezom na dekolteu i dužim šlepom. Bez čipke, svetlucavih detalja i ikakvih drugih ukrasa. Uz ovakvu haljinu, možeš da nosiš svoju lepu dugu kosu raspuštenu i da izgledaš sasvim vilinski. Umesto bidermajera možeš nositi samo jedan, krupan cvet sa dugom stabljikom. Buket koji ćeš baciti neudatim gošćama može da čeka pripremljen i možeš da ga uzmeš neposredno pre tog zabavnog čina.

Raskošni rukavi i gola leđa

Dugi rukavi na venčanicama ove godine ne treba da budu uski i prekriveni čipkom i ukrasima, već raskoš treba da im daje lepršavost i pad samog materijala. To može da bude “karner” našiven na rukav uzan do laktova, ili raskošan zvonast rukav koji se lagano širi već od ramena, ili rukav čiji je donji kraj dug i ukrašen (i pada niz suknju venčanice otprilike do visine kolena).

Uz zvnonaste i raskošne rukave ide mali, ili sasvim zatvoren dekolte, ali zato izrez na leđima može da bude dubok – i do struka, ako ste sigurne u sebe i dobro se osećate ovako izložene.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice