Olivija Palermo nije bez razloga stekla reputaciju modne ikone, jer je ova modna blogerka najpoznatija po svojim ženstvenim i besprekornim odevnim kombinacijama. Osim sjajnim odevnim kombinacijama, Olivija našu pažnju često privlači i sjajnom šminkom i frizurama kojima uvek da lični pečat. Do sada smo imali prilike da je vidimo i sa spuštenom i sa podginutom kosom, i možemo reći da je svakom svojom frizurom privukla neverovatnu pažnju.

Zato su frizure Olivije Palermo naša današnja inspiracija za venčanje.

Polupodignuta kosa nikada ne izlazi iz mode i predstavlja veoma popularan izbor frizure za venčanje. Olivija ju je ponela tako što je napravila razdeljak na sredini i šnalicom zakačila nekoliko pramenova. Iako je u pitanju klasična frizura, možemo reći da je ona odličan izbor za sve mlade.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo polupodignuta kosa Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Pošto je “balerina” punđa isuviše konvencionalna za Oliviju, ona se odlučila za nehajno podignutu punđu. Osim što ne zahteva mnogo truda, ova punđa je odličan izbor za postizanje ženstvenog izgleda na venčanju. Možete je nositi i ako nosite veo na venčanju, ali i ako želite da postignete tradicionalan izgled.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo nehajno podignuta pundja Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Zar ovo nije najinteresantnija pletenica koju ste videle do sada? Ovu pletenicu ponesite ako želite da postignete beomski stil na venčanju jer je, iako nekonvencionalan, veoma romantičan i ženstven izbor za venčanje.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo neugledna pletenica Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Način na koji je Olivija ponela lokne je dovoljno elegantan za venčanje, a ipak dovoljno casual da ga ponesete i u svakodnevnoj varijanti. Lokne mogu poneti i mlade koje žele da postignu boho stil na venčanju, jer će izgledati sjajno ispod cvetne krune.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo lokne Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Polu pletenica, polu uvijena kosa idealna je frizura za sve devojke koje žele da postignu francuski šik na venčanju. Ako tome dodate biserne minđuše i stajliš naočare za sunce, izgledaćete kao prava dama.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo glamurozna pundja Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Ova divna frizura predstavlja moderan način da nosite bob frizuru na svom venčanju. Ako, uz to, želite da na svom venčanju ponesete frizuru u stilu starog Holivuda, ovo je pravi izbor za vas!

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo retro talasi Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Klasična francuska punđa odraz je pravog francuskog šika i predstavlja romantičan izbor za sve sofisticirane i moderne mlade.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo klasicna francuska pundja Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Klasična pletenica je uvek odličan izbor, naročito za mlade koje žele da postignu hipi stil na svom venčanju.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo pletenica Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Ravna kosa predstavlja sasvim prirodan izbor za sve mlade koje ne žele da eksperimentišu sa svojom frizurom i žele da svu pažnju skrenu na svoju venčanicu.

inspiracija za vencanje frizure olivije palermo ravna kosa Inspiracija za venčanje: Frizure Olivije Palermo

Izvor fotografija: brides.com

Jasna Đorđević

Comments