Ukoliko ste odabrali venčanicu i smislili frizuru za venčanje, vreme je da počnete da razmišljate o buketu! Bilo da ste se odlučili za pravo cveće ili ono veštačko, on mora biti savršeno napravljen kako bi odgovarao vašoj venčanici. Šareni, jednobojni ili od različitog cveća – na vama je da odlučite!

Osim cveća, ovi buketi mogu sadržati i detalje od perli ili cirkona.

Ako se odlučite za ovakve bukete, naglasićete svoj elegantan izgled. Buket možete ukrasiti detaljima u obliku cveća u srebrnoj boji ukrašenim cirkonima ili belim perlama.

Romatične mlade mogu se odlučiti za ruže u beloj i žutoj boji, ukrašene zanimljivim detaljima od cirkona. Koji ćete buket izabrati, zavisi od vaše venčanice i mesta na kom održavate ceremoniju. Ako ste se odlučili za romantičan, boho ili elegantniji izgled, neka vaš buket bude u skladu sa vašim stilom!

Pogledajte neke od naših predloga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija!

Buketi Inspiracija za venčanje: Buketi ukrašeni cirkonima Buketi1 Inspiracija za venčanje: Buketi ukrašeni cirkonima Buketi2 Inspiracija za venčanje: Buketi ukrašeni cirkonima Buketi4 Inspiracija za venčanje: Buketi ukrašeni cirkonima Buketi5 Inspiracija za venčanje: Buketi ukrašeni cirkonima
Mirjana Radojević

Comments