Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Ukoliko pored venčanice iz snova i savršenih cipela želite da imate i još neke efektne detalje koji će vaš izgled upotpuniti, možete se odlučiti za nešto lepo i korisno.

Kada kažemo “lepo i korisno” često pomislimo da je to još jedna od mnogobrojnih fraza, ali ovog puta se radi o pravoj istini, jer tašnice za venčanje jesu korisne a plus mogu biti predivno dizajnirane da se zaljubite na prvi pogled. Upravo zbog divnog dizajna ali i potrebe za nekim mestom gde ćete držati neophodne sitnice za dan venčanja, mi danas biramo idealne tašnice za vas buduće mlade,

113 Idealne male TAŠNE za mlade

Dok ste još u svim pripremama i planovima za venčanje sigurno je da ste razmišljale i o tome gde ćete držati važne stvari koje će vam biti potrebne u toku važnog dana, kao što su telefon, šminka, maramice i tome slično. Verujte toliko se toga nakupi da u jednom trenutku shvatite da vam je sve to potrebno i da nikako ne možete da provedete dan bez sitnica “koje život znače”.

Neke mlade se odlučuju da ne nose tašne već da važne stvari daju majci, sestri ili kumi da joj čuvaju i donesu joj kada joj je potrebno. Dok druge spajaju lepo i korisno, a to je upravo nošenje malih i divnih tašni. 

88 Idealne male TAŠNE za mlade 663 Idealne male TAŠNE za mlade

Editors choice