Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ukoliko pored venčanice iz snova i savršenih cipela želite da imate i još neke efektne detalje koji će vaš izgled upotpuniti, možete se odlučiti za nešto lepo i korisno.

Kada kažemo “lepo i korisno” često pomislimo da je to još jedna od mnogobrojnih fraza, ali ovog puta se radi o pravoj istini, jer tašnice za venčanje jesu korisne a plus mogu biti predivno dizajnirane da se zaljubite na prvi pogled. Upravo zbog divnog dizajna ali i potrebe za nekim mestom gde ćete držati neophodne sitnice za dan venčanja, mi danas biramo idealne tašnice za vas buduće mlade,

113 Idealne male TAŠNE za mlade

Dok ste još u svim pripremama i planovima za venčanje sigurno je da ste razmišljale i o tome gde ćete držati važne stvari koje će vam biti potrebne u toku važnog dana, kao što su telefon, šminka, maramice i tome slično. Verujte toliko se toga nakupi da u jednom trenutku shvatite da vam je sve to potrebno i da nikako ne možete da provedete dan bez sitnica “koje život znače”.

Neke mlade se odlučuju da ne nose tašne već da važne stvari daju majci, sestri ili kumi da joj čuvaju i donesu joj kada joj je potrebno. Dok druge spajaju lepo i korisno, a to je upravo nošenje malih i divnih tašni. 

88 Idealne male TAŠNE za mlade 663 Idealne male TAŠNE za mlade

Editors choice