Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/09/romantic_couple_love_2_large1-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Sada se fokus preusmerava na ljude i veze, od onih ličnih do platonskih ili samo profesionalnih. Shvatićete da na putu ka uspehumorate da poboljšate svoje društvene veštine. Moraćete da budete oštroumni i oprezni kako biste uvideli potencijalne (ili čak stvarne) pretnje vašem blagostanju/napretku. To se možda neće desiti, ali bolje je biti spreman. Uprkos svemu ovome, ovaj mesec vam donosi brižljivost i pažnju, dakle, jedno fino zajedništvo, bliske veze sa voljenima i sveukupan osećaj ispunjenosti i vezanosti. Naglasak je nami umesto na ja. Ovo je možda posebno uzburkan period za one ljude koji se konsultuju ili rade sa klijentima u paru.

Puno značenje i topla veza koju ostvarite sada će biti izvor energije i snage. Vi se približavate voljenoj osobi/partneru/supružniku iako vas okolnosti udaljavaju. Takođe će vas brinuti buduće finansije. Ovo je povoljan period za novčane aktivnosti, posebno za akcije za prikupljanje novca, stvaranje kapitala i dalekosežne investicije. Moguća su dugovanja, ako ne uradite sve što vas sleduje po pitanju finansija. Postoji tendencija da budete nesmotreni (ili nepažljivi). Možda ćete biti zaokupljeni problemima koji se tiču smrti/rastanka – bilo da je reč o bliskoj osobi ili vezi.

romantic couple love 2 large Horoskop za septembar: Ribe

Ovaj mesec vam donosi brižljivost i pažnju

Nastavak možete pročitati ovde.

 

Editors choice