Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ljubav i veze:

Trenutak je da se pogledaš u ogledalu. Da dobro ošacuješ lice, liniju, da proveriš zdravlje i sve čari, te promeniš ponešto, tamo gde je neophodno. Onaj lični tanani deo tebe mora pažljivo da se ispita kako bi znala koje korake da preduzmeš.

Karijera i finansije:

Neophodno je da uspostaviš dobre odnose na poslu sa saradnicima, podređenima i šefovima. Nije trenutak da pokazuješ Strelačko buntovništvo i menjaš sistem. Zapustila si se i sva si napeta, čuvaj se toga. Vreme je za samoposmatranje, samoprocenjivanje i to iskreno i temeljno. Tu ćeš naći zadovoljstvo, uspeh, sreću, šta god poželiš, jer sve je u promeni stava. Nervozna si zbog zdravlja, svog ili zdravlja voljenih, a isto toliko brineš se i za novac. Ovaj mesec posveti samosvesti. To će ti doneti bolje upravljanje novcem, ali i ljudima oko sebe. Naći ćeš se u prilici gde se sustiču pitanja novca kao i društvena i javna zbivanja. Nemoj da proigraš priliku zbog toga što si nemarna ili nehajna.

Happy Weight Loss Girl 2 Horoskop za decembar: Strelac (23. novembar   21. decembar)

Zadovoljna i uspešna

Savet:

Trenutno, tvoja najbolja strategija jeste da se udružiš, da tražiš zajedničke napore. Imaš ti svašta na pameti, znaš šta hoćeš. Želiš da pokreneš projekte i oblikuješ ih. Naginješ ka humanitarnim aktivnostima. Taj deo sada hoće da se ispolji. Uskoro će ti se spisak onog što moraš da obaviš dužiti (posebno ono što činiš za druge). Ne opiri se i preduzmi sve što je neophodno da drugome pomogneš, jer će ti se sve vratiti na ličnom planu.

Ranko Trifković

Editors choice