Ako želite da se osećate i izgledate kao filmska diva na svom venčanju, imamo odličan predlog za vas.

Reč je o venčanicama sa šlepovima, koje su toliko glamurozne, elegantne i ženstvene, da ćete u njima sigurno ostaviti bez daha sve prisutne na venčanju. Danas postoji pregršt različitih modela venčanica sa šlepovima, koje možete poneti sa najrazličitijim aksesoarima i detaljima, pa zato mlade koje žele jednu ovakvu venčanicu mogu imati problem koju da izaberu.

Zato smo mi danas izdvojili nekoliko modela koji su nam zapali za oko, kako bismo vam pomogli da pronađete savršenu venčanicu sa šlepom. Pogledajte!

vencanica sa slepom 1 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 2 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 3 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 4 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 5 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 6 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 7 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 8 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom vencanica sa slepom 9 Haljine za venčanje: Venčanice sa šlepom

ZANIMLJIVO:

Predivne venčanice sa dugim rukavima.

Odaberite za svoje venčanje venčanicu kao iz bajke.

Odlučite se za venčanicu ukrašenu zanimljivim detaljima.

Izvor fotografija: weddingomania.com

Jasna Đorđević

Comments