Crveni tepih 66. dodele Emi nagrada obeležilo je mnogo glamuroznih toaleta koje mogu biti savršen izbor za venčanje. Od Sofije Vergare do Džulijen Hju, poznate lepotice su te večeri ponele haljine idealne za venčanje na potpuno nov, a ipak stajliš način. Pogledajte najlepše toalete sa crvenog tepiha dodele Emi nagrada koje mogu biti idealne haljine za venčanje.

Sofija Vergara i Roberto Kavali predstavljaju modni tandem iz snova! Zvezda serije “Modern Family” je na dodeli Emi nagrada nosila toaletu bez bretela, sa metalik detaljima, dok su viseće minđuše i dijamantski nakit savršeno upotpunili njen izgled. Sve mlade koje žele da na svom venčanju ponesu toaletu iz kolekcija visoke mode i unesu malo sjaja u svoj poseban dan, trebalo bi da ponesu jedan ovakav model.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha sofija vergara Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Brend DSquared2 ima sjajnu budućnost kada je o izradi venčanica reč, s obzirom na to da je ova toaleta, koju je Džulijen Hju nosila na dodeli Emi nagrada, idealna haljina za venčanje. Reč je o modelu bez bretela, sa mašnom kao detaljem i diskretnim šlicem, koji je na pravi način istakao Džulijenin ženstveni stil odevanja.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha dzulijen hju Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Kamila Alveš se ne ustručava da ponese haljine koje na pravi način ističu njenu figuru, pa je tako bilo i ovog puta, s obzirom na to da je ponela usku toaletu brenda Zuhair Murad. Uglađena kosa, diskretne minđuše i minimalna, ali besprekorna šminka odlično su istakle ovu glamuroznu toaletu.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha kamila alves Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Padma Rakši je blistala u klasičnoj beloj haljini ravnog kroja Ralph Rucci Couture. Ova haljina je idealna za mlade koje žele da izgledaju uglađeno i besprekorno na svom venčanju.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha padma raksi Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Sara Hajland, zvezda serije “Modern Family”, ponela je na crvenom tepihu dva aktuelna trenda za venčanje: sečeni top i suknju u boji. Ova odevna kombinacija brenda Christian Siriano, zajedno sa efektnom šminkom i frizurom, idealna je za sve mlade koje žele da postignu netradicionalan izgled na svom venčanju.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha sara hajland Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Glumica Lusi Liu odlučila se za belu haljinu sa diskretnim dekolteom Zac Posen koja potpuno laska njenoj figuri. Ovaj model idealan je za sve tanane mlade koje žele da izgledaju savršeno na svom venčanju.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha lusi liu Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Nakon pink venčanice Vera Wang koju je nosila na svom venčanju, nije nas začudilo što je glumica Kejli Kuoko ponela višebojnu haljinu za dodelu Emi nagrada. Njena crvena toaleta Monique Lhuillier sa pink detaljima idealna je za sve mlade koje žele da izgledaju atipično na svom venčanju.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha kejli kuoko Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Loren Pol je na dodeli Emi nagrada ponela elegantnu belu haljinu sa providnim detaljima Lorena Sarbu. Reč je o modelu haljine koji otkriva malo kože i idealan je za sve mlade koje vole da istaknu svoje obline.

haljine za vencanje pravo sa crvenog tepiha loren pol Haljine za venčanje: Pravo sa crvenog tepiha

Izvor fotografija: bridesmagazine.co.uk

Jasna Đorđević

Comments