Svaka devojčica na venčanju treba da blista i ima lepu haljinicu. Bez obriza da li je u pitanju devojčica koja bacajući latice cveća najavljuje dolazak mlade pred oltar ili je pak u pitanju samo jedna malena gošća.

Predstavljamo vam nekoliko vrlo simpatičnih haljinica za male princeze na venčanjima.

Veoma je interesantna ideja da dve sestre budu obučene u haljinice istog dizajna. Priznaćete, ove devojčice u žutim haljinicama izgledaju veoma simpatično. Fenomenalan je detalj u vidu tanke trake sa mašnicom na svakoj od ovih haljinica.

Čipkana bela haljinica izgleda neodoljivo. Veoma je simaptična na ovoj devojčici. Ono što treba da znate jeste da treba da vodite računa o aksesoarima. Rajf za kosu u boji u kojoj je i haljinica odličan je izbor.

Možete da vidite kako da haljinicu sa prethodne fotografije uz malo dodataka učinite da izgleda sasvim drugačije od prethodne. Drugačija frizura i tanak džemper mint boje preko haljinice – vaša devojčica će izgledati divno. Odlična je ideja da sestrama obučete iste haljinice, ali da svaka od njih ima drugačije aksesoare.

Haljinica prljavo roza nijanse sa trakom od šljokica, koja se nazad vezuje u prelepu mašnu, najbolje prikazuje dečiji glamur. Vrlo je lepa i sigurno će je vaša princezica obožavati. Aksesoar u vidu mašnice za kosu je odlična ideja kako da upotpunite ovaj dečiji glam look.

Nežna i lepršava plava haljinica idealna je za male princeze. Ukoliko je princezica koju vodite na neko venčanje – vaša ćerka, predlažemo vam da uklopite stil i boje. Pa tako, ukoliko odaberete ovakvu plavu haljinicu za vašu ćerku, potrudite se da na svojoj haljini imate makar jedan detalj u toj boji. Mama i ćerka u istim bojama izgledaju veoma simpatično.

slika1.jpg Simpatične haljine za devojčice na venčanjima

Ideja za dve sestre

Comments