Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Poznate ličnosti su večita inspiracija svima nama. To je činjenica koje svi treba da budemo svesni i da je prihvatimo, a sve više žena oberučke prihvata njihove predloge za crvenog tepiha i uvažavaju haljine u beloj boji kao opciju koju bi same mogle da ponesu.

Kada bolje razmislimo: šta da ne? To i jeste odlična ideja iz više razloga. Ukoliko napravite sličan model, sigurno nećete pogrešiti, jer je moderan. Imaćete jasnu zamisao kako želite da izgledate, a pride ćete proći znatno jeftinije.

Pronaći bele haljine u interpretaciji poznatih ličnosti nije nimalo teško, jer je bela potpuni hit, posebno u letnjem periodu jer odlično ide uz tamniji ten.

Našu galeriju ulepšale su Džesika Bil, Kejt Blanšet, Karolina Kurkova, Sara Džesika Parker, Karli Klos, Lejton Mister, Alesandra Ambrosio, Kara Delevinj, Dženifer Lorens, Eva Longorija, Blejk Lajvli i Zoi Saldana.

PicMonkey Collage11 Haljine se crvenog tepiha savršene za venčanje PicMonkey Collage21 Haljine se crvenog tepiha savršene za venčanje PicMonkey Collage31 Haljine se crvenog tepiha savršene za venčanje PicMonkey Collage4 Haljine se crvenog tepiha savršene za venčanje PicMonkey Collage5 Haljine se crvenog tepiha savršene za venčanje PicMonkey Collage61 Haljine se crvenog tepiha savršene za venčanje

 Violeta Stojanović

Editors choice