Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Koliko god da smo iskusne u šminkanju, nekako se desi da nam se neka greška, nekad, potkrade. Ipak, to je u redu kada se šminkamo za posao ili izlazak u grad, lako ćemo prepraviti, ali kada je u pitanju venčanje, takav “luksuz” sebi ne smemo da dopustimo. Zato, ako želite da izgledate savršeno, kako znate i umete izbegavajte ove najčešće make-up greške.

Isprobavate nove stvari. Naravno, sve želimo da izgledamo divno i prelepo, ali mislim da venčanje ipak  nije pravi trenutak da isprobavamo nešto što do sada nismo praktikovale. Šta ako nam se ne svidi? Šta ako ne ispada dobro na fotografijama? Šta ako nam ne stoji?! Bolje je da se držite “proverenih” načina šminkanja i nećete pogrešiti. Ako izgledate lepo sa sasvim malo šminke svakog dana, zašto biste taj stil menjale i za venčanje? Nigde ne piše da tog dana morate izgledati sasvim drugačije i iznenađujuće.

Slepo pratite trendove. Pa, nemojte. U redu, popularan je tamni karmin. Ali, ako vi imate tanje usne i ne dopada vam se kako vam stoji takva nijansa ruža, zašto biste ga nosile? Umesto toga, bolje naglasite oči – to je ono što znate perfektno da izvedete i što vam odlično stoji.

sminka Greške u šminkanju koje NE SMETE da pravite

Editors choice