Vaše venčanje je jedan od onih momenata kada ćete napraviti najviše fotografija. Zato tog dana morate da imate savršenu frizuru i besprekornu šminku na licu. Da biste izbegli situaciju da na fotografijama izgledate bledo, da se crvenite u licu ili da se vide razlike u nanošenju pudera i senčenju kontura, izbegavajte sledeće situacije kada je šminkanje u pitanju.

Ne eksperimentišite sa novim proizvodima

Venčanje nije trenutak kada treba da isprobavate nove proizvode, čak ni kada je običan lak za nokte ili sjaj za usne u pitanju. Ako do sada niste koristili kombinaciju šminkanja koja uključuje, na primer, smoky eyes i crveni klarmin ne pokušavajte ni tog dana. Svaki profesionalni šminker će vas savetovati da tog dana budete ono što jeste, da izgledate sređeno bez preterane promene kada je šminkanje u pitanju. Zamislite da kroz deset godina pogledate fotografije sa venčanja i ne prepoznate sebe. Zvuči loše, zar ne?

Isto tako nemojte slepo da pratite beauty trendove. Zahvaljujući internetu mlade su totalno “poludele” za načinom na koji Kim Kardašijan savetuje žene kako da pravilno korste highlighter kako bi što bolje i preciznije osenčile obraze i konture lica. Ali nije svačiji oblik lica isti i ono što na njoj deluje kao savršena šminka na vama može, u najmanju ruku, bezveze da izgleda. Previše bronzera može da učini da na fotografijama delujete prljavo i kao da ste izgoreli u solarijumu. Zato dajte licu svežinu koristeći svetlije, mat pudere.

mlada kim kardašijan Izbegnite greške kada se šminkate za venčanje
Comments