Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/5

Vaše venčanje je jedan od onih momenata kada ćete napraviti najviše fotografija. Zato tog dana morate da imate savršenu frizuru i besprekornu šminku na licu. Da biste izbegli situaciju da na fotografijama izgledate bledo, da se crvenite u licu ili da se vide razlike u nanošenju pudera i senčenju kontura, izbegavajte sledeće situacije kada je šminkanje u pitanju.

Ne eksperimentišite sa novim proizvodima

Venčanje nije trenutak kada treba da isprobavate nove proizvode, čak ni kada je običan lak za nokte ili sjaj za usne u pitanju. Ako do sada niste koristili kombinaciju šminkanja koja uključuje, na primer, smoky eyes i crveni klarmin ne pokušavajte ni tog dana. Svaki profesionalni šminker će vas savetovati da tog dana budete ono što jeste, da izgledate sređeno bez preterane promene kada je šminkanje u pitanju. Zamislite da kroz deset godina pogledate fotografije sa venčanja i ne prepoznate sebe. Zvuči loše, zar ne?

Isto tako nemojte slepo da pratite beauty trendove. Zahvaljujući internetu mlade su totalno “poludele” za načinom na koji Kim Kardašijan savetuje žene kako da pravilno korste highlighter kako bi što bolje i preciznije osenčile obraze i konture lica. Ali nije svačiji oblik lica isti i ono što na njoj deluje kao savršena šminka na vama može, u najmanju ruku, bezveze da izgleda. Previše bronzera može da učini da na fotografijama delujete prljavo i kao da ste izgoreli u solarijumu. Zato dajte licu svežinu koristeći svetlije, mat pudere.

mlada kim kardašijan Izbegnite greške kada se šminkate za venčanje

Editors choice