Cveće je najlepši aksesoar svih mlada na venčanju. Bilo da je reč o cveću u bidermajeru ili cveću u kosi, ovaj detalj će dati poseban pečat vašem izgledu na venčanju.

Mlade koje vole klasičan stil, mogu poneti jedan cvet u kosi, kojim će upotpuniti elegantnu punđu. One koje, pak, žele da nose puštenu kosu, mogu šnalicom zakačiti nekoliko pramenova i dopuniti ih zanimljivim cvećem, dok mlade koje vole boho stil mogu nositi prelepe cvetne krune, koje su sve popularniji aksesoar na venčanjima. Bilo da se odlučite za cvetove ruže, orhideje, gardenije ili druge manje cvetove, sa ovim detaljem nećete pogrešiti.

Pogledajte kako da na svom venčanju ponesete cveće u kosi.

frizure za vencanje cvece u kosi 1 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 2 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 3 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 4 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 5 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 6 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 7 Frizure za venčanje: Cveće u kosi frizure za vencanje cvece u kosi 8 Frizure za venčanje: Cveće u kosi

Izvor fotografija: pinterest.com

Jasna Đorđević

Comments