Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada je o frizurama reč, uvek je dobra ideja kosu namestiti u skladu sa haljinom i šminkom koju će mlada nositi. Međutim, većina dama se, posebno kad je letnje venčanje u pitanju, odlučuje za punđe. Toliko je različitih varijanti za koje možete da se odlučite -sa pletenicama, sa uvojcima, niske punđe, visoke punđe… Uz zanimljive ukrase, poput šnala sa štrasom, cvetova u kosi, krunica ili tijare, čak i najjednostavnija, puštena kosa, blago uvijena pri krajevima može izgledati lepo i romantično.

Evo još nekih ideja, za klasične i uvek moderne frizure za koje se možete odlučiti.

Glamur četrdesetih

Za dame sa srednjom dužinom kose ovo je idealno rešenje. Krupne lokne ukrašene velikim cvetom i to je sve! Kosa će dobiti na volumenu, a vaše lice će doći do izražaja.

wedding hairstyles down Frizure za šik mlade

Nežni detalji

Ako mislite da je cvet u kosi preteran detalj, odlučite se za nežan i sofisticiran rajf, sa malim detaljima sa kristalima. Takođe je pogodan izgled za dame sa kraćom kosom.

wedding hairstyles down 3 Frizure za šik mlade

Visoka punđa

Najjednostavnija, a uvek moderna i elegantna, visoka, zalizana punđa. Ukoliko stavite detalje od štrasa izgledaće još glamuroznije.

wedding hairstyles updos 2 Frizure za šik mlade

Rajf

Još jedan izbor za dame koje ne žele mnogo truda i vremena da ulože u svoju frizuru. Blago natapirana kosa, zalizana na temenu i pričvršćena rajfom, staviće vaše lice u prvi plan.

wedding hairstyles down 2 Frizure za šik mlade

Repić

Ako mislite da rep nije frizura za venčanje, ovo će vas razuveriti. Samo isfenirajte rep kako bi dobio na volumenu, izaberite svečaniju gumicu za kosu i eto rešenja.

wedding hairstyles updos 3 Frizure za šik mlade

Antička boginja

Prirodni talasi često su najlepši. Zato uvijte kosu, pustite i ukrasite trakom ili venčićem i eto romantičnog stila dostojnog grčke boginje.

wedding hairstyles down 4 Frizure za šik mlade

Klasični šik

Veoma sofisticirana frizura za svečanosti. Ključ je u zalizanoj i sjajnoj kosi koja je uredno skupljena i ukrašena mrežicom.

wedding hairstyles updos 4 Frizure za šik mlade

Pletenice

Ovo je veoma opuštena frizura, koja izgleda skoro kao frizura za plažu. Počnite sa opuštenim ribljim kostima koje ćete isplesti sa strane, isprepletajte ih na vratu i izvucite par pramenčića kako bi delovala neformalnije.

wedding hairstyles updos Frizure za šik mlade

Šarmantna punđa

Uvijte kosu, a onda uvojke prikačite ukosnicama i dodajte elegantnu šnalu sa strane. Ovo je frizura za dame sa malo dužom kosom.

wedding hairstyles retro Frizure za šik mlade

Lenka Gatić

Editors choice