Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/4

Najbolji, a ujedno i najjednostavniji izbor savršene frizure za venčanje možete napraviti ukoliko se odlučite za pletenice. Reč je o frizuri za koju ne treba utrošiti mnogo vremena, a koja ujedno predstavlja predivan, elegantan i pre svega veoma ženstven izbor za svaku mladu, jer će se uklopiti uz svaku haljinu i svaki mogući detalj koji ponesete na dan svog venčanja. Stoga pogledajte koje sve pletenice možete poneti na svom venčanju i tako napraviti najbolji izbor kada je o frizurama za venčanje reč.

“Riblja kost”

Pletenica zvana “riblja kost” dobila je u poslednjih nekoliko godina svoju moderniju verziju, koja se ogleda u pletenju kose tako da rep liči na riblju kost. U pitanju je frizura koja nas je potpuno očarala, dok ona ujedno predstavlja odličan izbor za venčanje, jer sa njom ne morate da brinete o tome da li vam se frizura pokvarila ili ne.

pletenice za vencanje 1 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje pletenice za vencanje 2 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje pletenice za vencanje 3 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje pletenice za vencanje 4 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje

Editors choice