Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Najbolji, a ujedno i najjednostavniji izbor savršene frizure za venčanje možete napraviti ukoliko se odlučite za pletenice. Reč je o frizuri za koju ne treba utrošiti mnogo vremena, a koja ujedno predstavlja predivan, elegantan i pre svega veoma ženstven izbor za svaku mladu, jer će se uklopiti uz svaku haljinu i svaki mogući detalj koji ponesete na dan svog venčanja. Stoga pogledajte koje sve pletenice možete poneti na svom venčanju i tako napraviti najbolji izbor kada je o frizurama za venčanje reč.

“Riblja kost”

Pletenica zvana “riblja kost” dobila je u poslednjih nekoliko godina svoju moderniju verziju, koja se ogleda u pletenju kose tako da rep liči na riblju kost. U pitanju je frizura koja nas je potpuno očarala, dok ona ujedno predstavlja odličan izbor za venčanje, jer sa njom ne morate da brinete o tome da li vam se frizura pokvarila ili ne.

pletenice za vencanje 1 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje pletenice za vencanje 2 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje pletenice za vencanje 3 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje pletenice za vencanje 4 Predivne, elegantne i ženstvene pletenice: Idealna frizura za venčanje

Editors choice