1/2

Koliko smo samo čekali na ovo!

Modni dizajner prelepih haljina Eli Sab sada ima i svoju kolekciju venčanica! Libanski dizajner je lansirao svoju prvu kolekciju haljina za venčanje koje oduzimaju dah. Ova kolekcija nosi potpis rafinisane ženstvenosti, vrhunskih materijala i prelepog dizajna.

Materijali koji se sastoje od kvalitetne čipke, tila i muslina zajedno daju fantastičan spoj na jednoj ženstvenoj i originalnoj haljini. Modeli za moderne princeze zaista ostavljaju bez daha, ali iskreno ništa manje nismo očekivali od poznatog dizajnera. Njegova vizit karta su definitivno elegantne i moderne haljine koje mnoge poznate dame biraju kao idealne toalete za crveni tepih.

115 Elie Saab ima NOVU kolekciju venčanica 225 Elie Saab ima NOVU kolekciju venčanica

Ovog puta otišao je korak dalje i predstavio haljine od belih materijala koje će mnoge buduće mlade oduševiti. Dizajenr lično i kreativni tim brenda Elie Saab imali su ideju da ovog proleća pored redovne kolekcije baršunastih haljina objave i specijalnu kolekciju venčanica koje karakteriše dosta čipke i ručnog rada. Trodimenzionalni cvetići koji su prišiveni ručnim radom na haljinu izgledaju kao da se stvarno lelujaju na vetru.

333 Elie Saab ima NOVU kolekciju venčanica 445 Elie Saab ima NOVU kolekciju venčanica

Editors choice