Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Kada devojke razmišljaju o venčanju najčešće im je prvo na pameti kakvu će venčanicu nositi tog važnog dana. Tek  kada vreme otkuca prvi dan započetog planiranja shvate da pored milion stvari i detalja koji su potrebni da bi taj dan izgledao savršeno biranje haljine nekada zada više muka nego što su očekivale.

Ukoliko pripadate kategoriji budućih nevesti koje godinama unapred znaju kakvu će haljinu nositi na dan venčanja, onda ste prave srećnice. Mada često ono što zamislite ne možete tako lako da pronađete u ponudi. Ako uspete da pronađete odgovarajući kroj onda vas muče detalji i tekstura. Ali svaka buduća mlada treba da zna da kada počne sa organizacijom venčanja prva i osnovna stvar je da se naouruža strpljenjem.

Roze Elegantni detalji za JEDINSTVENE venčanice Kristali Elegantni detalji za JEDINSTVENE venčanice

E sada kada ste smerne i strpljive onda možete da krenete u potragu za haljinom koju ćete nositi na ovaj za vas važan dan. Za koji god model se odlučili, bila to klasična i bogato ukrašena venčanica ili haljina svedenog kroja i teksture, u oba slučaja detalj u vidu pojasa može biti savršen izbor ako želite da imate jednistvenu venčanicu.

Editors choice