Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada birate venčanicu i prateće detalje, koji su za dan venčanja potrebni kako biste izgledali upravo onako kako ste sebe zamišljali, nije dovoljno samo izabrati haljinu i misliti da ste završili glavni posao.

Ulepšavanje i doterivanje ovde ne staje. Naročito, ukoliko želite da upravo detaljima i ukrasima pokažete nešto drugačiji stil i izgled nego što ste do sada imali prilike da vidite na brojnim venčanjima koje ste posetili. Haljina jeste možda najvažniji deo vašeg mladenčkog stajlinga ali svakako da su i frizura, obuća i detalji koji krase izgled jedne žene istinski važni za celokupan utisak.

Kako bismo vam predložili nešto novo i drugačije inspiraciju smo potražili u francuskim dizajnerima, koji svoj farncuski senzibilitet i šik koji im je u genima verno prenose na svoje kreacije. Tako smo se danas odlučili za francusku dizajnerku Donatel Godar (Donatelle Godart) čiji je istančan ukus za dizajn pirmetan na svakom njenom modelu. Ona ne prati slepo trendove, već se trudi da sve želje i zamisli koje dugo čuva u glavi i srcu pretoči na krojeve od najfinijih materijala, koji su oličenje njenog senzibiliteta i stila.

Na pitanje kako je odlučila da želi da kreira upravo haljine za venčanje i prateći materijal koji krasi njene modele, Donatel je u intervjuu za magazin “L’officiel” rekla da je sve počelo pre dve godine kada se udavala i kada nije mogla da pronađe idealnu venčanicu za sebe, pa čak ni u Parizu. Probala ih je nekoliko ali to nije bilo ono o čemu je ona maštala. Zato je logičan sled događaja bio da sebi dizajnira savršenu venčanicu. Ipak, ona nije bila samoj sebi prvi klijent, već je pre toga dizajnirala jednu haljinu za svoju poznanicu. Nakon svega toga, ona je sebe pronašla u ovom poslu a na svu radost i mnoge druge mlade je oduševila svojim kreacijama.

Editors choice