I postupak je jednostavan. Napuni posudu toplom vodom, stavi gumene rukavice i dodaj boju i so prema uputstvu sa kesice. Potopi deo haljine koji želiš u boju i ostavi da odstoji 30-45 minuta. Znaj da će svaki materijal drugačije primiti boju i, takođe, ako želiš tamniju boju, ostavi haljinu u posudi duže. Ako želiš ombre efekat na haljini, iz posude odmanji količinu vode i ostavi haljinu da se još malo “farba” kako bi taj donji “sloj” bio tamniji od gornjeg. Na kraju, izvuci haljinu iz boje, neka se ocedi, a zatim je isperi u hladnoj vodi. I ovde prati uputstva sa kesice jer ćeš možda morati haljinu da opereš i u veš mašini.

Verujemo da je krajnji rezultat odličan, a čak i ako si negde možda pogrešila ne brini – sve je to deo zabave i stvaranja kreativne, jedinstvene venčanice!

vencanice 4 DIY venčanice zbog kojih ćeš odmah poželeti da se udaš vencanice 3 DIY venčanice zbog kojih ćeš odmah poželeti da se udaš vencanice 2 DIY venčanice zbog kojih ćeš odmah poželeti da se udaš venvanice 1 DIY venčanice zbog kojih ćeš odmah poželeti da se udaš

Pročitajte još i ovo:

Ovo je NAJPOPULARNIJA venčanica na Pinterest-u ikada! 

U cvetne venčanice zaljubićete se na PRVI pogled

Atipične VENČANICE koje će vas oduševiti

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.brightside.me

Ivana Tomić

Comments