Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Naravno da jeste. Mnogi su razlozi zašto mlade ne žele da na svom venčanju nose štikle. Visoke devojke žele da na venčanju izgledaju najbolje moguće, ali i da budu niže od svoje jače polovine.

S druge strane tu je problem komfora. Ne želite da se zlopatite na podijumu i da vam ne bude udobno tokom najlepšeg dana vašeg života. Ipak ćete biti glavna zvezda ovog događaja, pa samim tim i na nogama sve vreme. Ukoliko vas more ove brige i naginjete ka ravnoj obući ili manjim štiklama za priliku svog venčanja, mi smo tu da pomognemo. Pogledajte naše predloge ravne obuće – osećaćete se svečano i sređeno, i u isto vreme uživati u komforu.

 ASOS satin bejeweled smoking slips 59 Da li je ok ne želeti štikle na sopstvenom venčanju? Best Shoes Tall Brides Da li je ok ne želeti štikle na sopstvenom venčanju? Coach glitter Monroe kitten heels 99 originally 198 Da li je ok ne želeti štikle na sopstvenom venčanju? David Tutera white satin bejeweled flats 111 159 Da li je ok ne želeti štikle na sopstvenom venčanju? J Reneé gold clear slingback kitten heels 85 Da li je ok ne želeti štikle na sopstvenom venčanju?

Una Hadži – Nikolić

Editors choice