Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada se dobro zamislite shvatićete koliko je izbor cipela koje ćete nositi na dan venčanja važan.

Ne samo značaj udobnosti cipela koja je, morate priznati jedna od najvažnijih stavki kada birate obuću za venčanje, već i nihov dizajn koji će svaku venčanicu ulepšati. Upravo zato je jako važno da ne napravite grešku kada se odlučujete za određeni model cipela ili sandala.

S15 Da li i ti biraš EFEKTNE cipele za dan venčanja?

 

Idealan par obuće ne samo da upotpunjuje čitav stajling jedne mlade već ga može podići na viši nivo i čak i običnu i jednostavnu haljinu može učiniti lepšom i upečatljivijom. Ali ono što je važno jeste saznati šta znači idealan par obuće. Za svakog znači različito, to je sigurno, ali idealan je svakako onaj par u kojem se mlada oseća udobno i sigurno pri hodanju i igranju, jer ma koliko lepo cipele izgledale džaba sve ako jedna nevesta jedva hoda u njima. To je prvo pravilo kojeg treba da se setitte kada birate obuću za venčanje.

Drugo pravilo podrazumeva da bi bilo poželjno izabrati cipele koje nisu tek još samo jedne cipele u cipelarnkiu već one mora da se izdvajaju od ostalih po dizajnu i detaljima. Upravo takvim cipelama ćemo danas posvetiti malo više pažnje. Onim efektnim koje kada ugledamo istog trenutka pomislimo “oh kako su moćne, želim da budu moje”. Kada ovo pomislite u trenutku kada birate cipele za venčanje znaćete da su to te, one u koje ste zaljubile na prvi pogled. Sada vam ostaje još samo da se uverite u njihovu udobnost.

S62 Da li i ti biraš EFEKTNE cipele za dan venčanja?

Editors choice