Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ako misliš da je cvetni venac u kosi najlepši i najromantičniji ukras za nevestu, sa tobom se slažu brojni dizajneri i mnoge neveste, koje umesto vela, dijademe, šešira ili bilo kog drugog elegantnog ukrasa radije biraju prirodno cveće.

Da bi odabrala idealnu cvetnu kombinaciju za svoj venčić, treba da vodiš računa o dva presudna faktora – tvoj stil i frizura i vremenski uslovi. Od godišnjeg doba zavisi izbor sezonskog cveća, a ako je u pitanju letnje venčanje i veselje koje se održava napolju, potrebni su vam cvetovi koji će izdržati da se ne sparuše do večeri. Pogledajte neke predloge koji mogu da vas inspirišu.

Venčić od krupnijih i sitnih belih cvetova sa zelenim listovima, aismetrično upleten, izgleda kao da prati talasanje slapova kose koji se spuštaju niz veoma otvorena leđa letnje venčanice. Venčić se slaže sa buketom u mladinim rukama, a ona izgleda kao šumska vila.

Ova tamnoputa nevesta je napravila savršen izbor prema boji svoje kože i frizuri – njen tamno bakarni ten ističe haljina od zlatnih šljokica, a na njenoj crnoj, kovrdžavoj kosi kruna od narandžastih i crvenih cvetova blista kao plamen.

Ovo nije fotografija sa naslovne strane modnog magazina, nego fotka sa kućnog venčanja Annie Starke – ona i njene deveruše izgledaju kao da su obučene u cveće. Zapazite taj suptilni šik – od sandala i haljina, do cvetnih kruna – sve su slične, a svaka je prilagodila model svom stilu i sve izgledaju kao cvetni okvir oko neveste. Niti one zasenjuju njenu božanstvneu kreaciju, niti ona zasenjuje njih, sve su divne!

Editors choice