Ako misliš da je cvetni venac u kosi najlepši i najromantičniji ukras za nevestu, sa tobom se slažu brojni dizajneri i mnoge neveste, koje umesto vela, dijademe, šešira ili bilo kog drugog elegantnog ukrasa radije biraju prirodno cveće.

Da bi odabrala idealnu cvetnu kombinaciju za svoj venčić, treba da vodiš računa o dva presudna faktora – tvoj stil i frizura i vremenski uslovi. Od godišnjeg doba zavisi izbor sezonskog cveća, a ako je u pitanju letnje venčanje i veselje koje se održava napolju, potrebni su vam cvetovi koji će izdržati da se ne sparuše do večeri. Pogledajte neke predloge koji mogu da vas inspirišu.

Venčić od krupnijih i sitnih belih cvetova sa zelenim listovima, aismetrično upleten, izgleda kao da prati talasanje slapova kose koji se spuštaju niz veoma otvorena leđa letnje venčanice. Venčić se slaže sa buketom u mladinim rukama, a ona izgleda kao šumska vila.

Ova tamnoputa nevesta je napravila savršen izbor prema boji svoje kože i frizuri – njen tamno bakarni ten ističe haljina od zlatnih šljokica, a na njenoj crnoj, kovrdžavoj kosi kruna od narandžastih i crvenih cvetova blista kao plamen.

Ovo nije fotografija sa naslovne strane modnog magazina, nego fotka sa kućnog venčanja Annie Starke – ona i njene deveruše izgledaju kao da su obučene u cveće. Zapazite taj suptilni šik – od sandala i haljina, do cvetnih kruna – sve su slične, a svaka je prilagodila model svom stilu i sve izgledaju kao cvetni okvir oko neveste. Niti one zasenjuju njenu božanstvneu kreaciju, niti ona zasenjuje njih, sve su divne!

Comments