Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Ako misliš da je cvetni venac u kosi najlepši i najromantičniji ukras za nevestu, sa tobom se slažu brojni dizajneri i mnoge neveste, koje umesto vela, dijademe, šešira ili bilo kog drugog elegantnog ukrasa radije biraju prirodno cveće.

Da bi odabrala idealnu cvetnu kombinaciju za svoj venčić, treba da vodiš računa o dva presudna faktora – tvoj stil i frizura i vremenski uslovi. Od godišnjeg doba zavisi izbor sezonskog cveća, a ako je u pitanju letnje venčanje i veselje koje se održava napolju, potrebni su vam cvetovi koji će izdržati da se ne sparuše do večeri. Pogledajte neke predloge koji mogu da vas inspirišu.

Venčić od krupnijih i sitnih belih cvetova sa zelenim listovima, aismetrično upleten, izgleda kao da prati talasanje slapova kose koji se spuštaju niz veoma otvorena leđa letnje venčanice. Venčić se slaže sa buketom u mladinim rukama, a ona izgleda kao šumska vila.

View this post on Instagram

#flowercrown #bride

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Ova tamnoputa nevesta je napravila savršen izbor prema boji svoje kože i frizuri – njen tamno bakarni ten ističe haljina od zlatnih šljokica, a na njenoj crnoj, kovrdžavoj kosi kruna od narandžastih i crvenih cvetova blista kao plamen.

View this post on Instagram

#flowercrown #bride

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Ovo nije fotografija sa naslovne strane modnog magazina, nego fotka sa kućnog venčanja Annie Starke – ona i njene deveruše izgledaju kao da su obučene u cveće. Zapazite taj suptilni šik – od sandala i haljina, do cvetnih kruna – sve su slične, a svaka je prilagodila model svom stilu i sve izgledaju kao cvetni okvir oko neveste. Niti one zasenjuju njenu božanstvneu kreaciju, niti ona zasenjuje njih, sve su divne!

View this post on Instagram

#flowercrown #bride

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice