Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada na red dođe frizura i odabir one prave za vaš važan dan možete se naći u čudu koliko ste neodlučne i koliko vam se odjednom sve dopadaju i svaku biste probali.

Ukoliko imate dugu kosu onda je ovaj “problem” zaista čest kod budućih nevesti jer postoji milion načina kako da stilizujete vašu kosu tog dana. Ako pak nosite kratku kosu onda ste unapred pripremljene da koje frizure dolaze u obzir a ko je ne.

Devojke sa dugom kosom uglavnom imaju nedoumicu da li da puste kosu ili da je zbog vućine podignu i ovo pitanje se vrti u vašim glavama mnogo duže nego što to možete da zamislite. Duge lokne izgledaju izazovno i elegantno ali isto tako podignuta kosa, u zavisnosti od frizure.

Malda 1 Cveće u kosi za ROMANTIČNE neveste

Koju god varijantu izabrale imamo predlog za vas koji u svakom slučaju dolazi u obzir i svaku frizuru čini još lepšom i romantičnijom. Cveće u kosi za vaš važan dan odličan je izbor ukoliko ne znate kako da ukrasite kosu, a dosadile su vam tipične ukrasne šnale sa hiljadu cirkona.

Lepo, prirodno ili bar ono koje je verna kopija prirodnog, nežno i romantično cveće ukrasiće vašu glavu i kosu tog dana i što je najvažnije uklapa se uz svaku haljinu i temu venčanja kojom se vodite. I one romantične princeze mogu da ponesu cveće u kosi, kao i hipi mlade, zanosne sirene i izazovne mlade u uskim haljinama. Svakom modelu haljine odgovara ukras poput cveća u kosi i tu nema dileme. Možete ga uskladiti sa bojom i vrstom cveća u bidermajeru ili sa dekoracijom koja krasi vašu salu za venčanje a može biti i baš suprotno od svega toga da biste dobili odličan kontrast i ostavili originalan utisak.

Malda 2 Cveće u kosi za ROMANTIČNE neveste Sareno Cveće u kosi za ROMANTIČNE neveste

Editors choice