Planiranje i organizacija venčanja je slatka muka. Ima toliko obaveza i toliko toga da se zakaže, kupi, donese, odnese a vama je i dalje sve toliko slatko i uzbudljivo da umor i ne osećate.

Ako ste završile sa odabirom venčanice i pratećih detalja onda sada možete da odahnete, malo odmorite i razmislite o šminki koja bi mogla da prati vaš izgled tog dana. U zavisnosti od toga kakav efekat želite da postignete po tome birate čitav svadbeni autfit. Nekada nije dovoljno samo da obučete venčanicu i da pomislite kako je to to, završile ste sa svim što jedna buduća nevesta treba da se nosi. Ali nije tako, ukoliko želite da budete lepo stilizovane, drugačije i pre svega svoje onda je potrebno da dodate još neki detalj koji će vaše goste podsećati na vas. Nešto u čemu će vas prepoznati i reći kako ste to totalno vi.

Punđa Crveni karmin za SMELE mlade

E zato se odlučite za neki nakit koji inače volite da nosite, koji ne podrazumeva samo mladenački izgled i već je i detalj vaših svakodnevih kombinacija. Postoji mnogo detalja po kojima biste izgledali autentično ali vaš prepoznatljiv način šminkanja je jedna od glavnih stvari koje bi mogle da iskoristite najvažnijeg dana u životu.

Ako pripadate onoj kategoriji dama koje obožavaju crveni karmin i često ga i rado nose, onda eto savršenog načina da i na dan venčanja budete apsolutno svoje. Nemojte se odricati omiljenog karmina samo zato što vam je neko rekao kako bi mlade trebalo da izgledaju nežno i romantično i sa blagom šminkom, a da crveni karmin to sigurno nije.

Cveće Crveni karmin za SMELE mlade
Comments