Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Planiranje i organizacija venčanja je slatka muka. Ima toliko obaveza i toliko toga da se zakaže, kupi, donese, odnese a vama je i dalje sve toliko slatko i uzbudljivo da umor i ne osećate.

Ako ste završile sa odabirom venčanice i pratećih detalja onda sada možete da odahnete, malo odmorite i razmislite o šminki koja bi mogla da prati vaš izgled tog dana. U zavisnosti od toga kakav efekat želite da postignete po tome birate čitav svadbeni autfit. Nekada nije dovoljno samo da obučete venčanicu i da pomislite kako je to to, završile ste sa svim što jedna buduća nevesta treba da se nosi. Ali nije tako, ukoliko želite da budete lepo stilizovane, drugačije i pre svega svoje onda je potrebno da dodate još neki detalj koji će vaše goste podsećati na vas. Nešto u čemu će vas prepoznati i reći kako ste to totalno vi.

Punđa Crveni karmin za SMELE mlade

E zato se odlučite za neki nakit koji inače volite da nosite, koji ne podrazumeva samo mladenački izgled i već je i detalj vaših svakodnevih kombinacija. Postoji mnogo detalja po kojima biste izgledali autentično ali vaš prepoznatljiv način šminkanja je jedna od glavnih stvari koje bi mogle da iskoristite najvažnijeg dana u životu.

Ako pripadate onoj kategoriji dama koje obožavaju crveni karmin i često ga i rado nose, onda eto savršenog načina da i na dan venčanja budete apsolutno svoje. Nemojte se odricati omiljenog karmina samo zato što vam je neko rekao kako bi mlade trebalo da izgledaju nežno i romantično i sa blagom šminkom, a da crveni karmin to sigurno nije.

Cveće Crveni karmin za SMELE mlade

Editors choice