Pronaći odgovarajuću venčanicu samo po sebi dovoljno je velik zadatak koji vam zadaje muke, ali pronaći i odgovarajući par cipela već je izazov.

Shvatamo da pokušavate pronaći cipele koje će se slagati sa haljinom, ali da li to znači da će one biti bele zato što je i haljina bela ili možda srebrne zbog nekih srebrnkastih detalja na haljini? Pogodili smo, je l’ tako?

Ukoliko mislite da je to i naša preporuka, te da ćemo vam pokazati neke senzacionalne modele u svim tonovima bele i srebrne, varate se poprilično.

colored wedding shoes 16 detail Cipele za venčanje koje nisu bele!

Smatramo da je to dan kada treba da se osećate posebno, posebno lepo, a to ne podrazumeva da izgledate poput svake mlade na ovoj planeti.

colored wedding shoes 10 detail Cipele za venčanje koje nisu bele!

Ukoliko ste gledali film “Seks i grad” i videli venčanje omiljene nam Keri Bredšo, onda možda znate šta nam je na umu.

Boje, jarke boje! U kombinaciji sa neutralnom srebrnom ili belom kao detaljem, baš poput fantastičnih potpetica u kobalt plavoj boji Manolo Blahnik, koje je nosila Sara Džesika Parker u filmu, a sa kojima smo svi bili oduševljeni. Ukoliko ste se i vi oduševili, onda znate šta vam je činiti. Nije neophodno da kupite ove cipele, ali putem internet prodaje možete pronaći vrlo slične, za mnogo manje novca.

colored wedding shoes 15 detail Cipele za venčanje koje nisu bele!

Udobno, elegantno i drugačije. To drugačije neka bude boja!

Maja Bunčić

Comments