Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nema mlade koja ne zatraži stručnu pomoć kada je u pitanju organizovanje venčanja, a mnoge se čak dvoume kad je odabir cipela u pitanju.

No, na stranu to što mi žene stalno vagamo, nego što su nas svetski poznati kreatori počastili predivnim modelima cipela, koje su specijalno namenjene za venčanje.

Naravno da ih možete nositi i posle svadbene manifestacije, ali premijerni i prvi javni hod u njima do oltara, pamtićete do kraja života. Zato, dobro razmislite, ne štedite i neka to budu lepe cipele, jer ne valja pamtiti cipele sa svadbe kao nešto površno i nedovršeno, bez kompletnog utiska.

Stručnjaci kažu da pre nego što dođe taj dan, cipele treba isprobati kod kuće i hodati u njima kako bi se razgazile, a i noga navikla na njih. Tako ćete moći lakše da hodate i izvedete taj odlazak do oltara na najbolji mogući način.

Mlade se takođe i oslanjaju na tradicionalni aspekt, pa se vode mišlju da cipele za venčanje ne moraju biti napadne i previše nakićene, dok one malo slobodnije uopšte ne obraćaju pažnju na to i voljne su da eksperimentišu.

Na sledećim slikama nalaze se cipele velikih brendova: Jimmy Choo,  Miu Miu, Charlote Olympia, Gianvito Rossi, Manolo Blahnik, Prada

Slobodno izaberite par po ukusu i neka vam posluži kao inspiracija za samo vaše, posebne cipele, koje su protkane ličnim emocijama i dirljivim momentima.

14 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje 25 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje 34 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje 43 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje

Violeta Stojanović

Editors choice