Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Nema mlade koja ne zatraži stručnu pomoć kada je u pitanju organizovanje venčanja, a mnoge se čak dvoume kad je odabir cipela u pitanju.

No, na stranu to što mi žene stalno vagamo, nego što su nas svetski poznati kreatori počastili predivnim modelima cipela, koje su specijalno namenjene za venčanje.

Naravno da ih možete nositi i posle svadbene manifestacije, ali premijerni i prvi javni hod u njima do oltara, pamtićete do kraja života. Zato, dobro razmislite, ne štedite i neka to budu lepe cipele, jer ne valja pamtiti cipele sa svadbe kao nešto površno i nedovršeno, bez kompletnog utiska.

Stručnjaci kažu da pre nego što dođe taj dan, cipele treba isprobati kod kuće i hodati u njima kako bi se razgazile, a i noga navikla na njih. Tako ćete moći lakše da hodate i izvedete taj odlazak do oltara na najbolji mogući način.

Mlade se takođe i oslanjaju na tradicionalni aspekt, pa se vode mišlju da cipele za venčanje ne moraju biti napadne i previše nakićene, dok one malo slobodnije uopšte ne obraćaju pažnju na to i voljne su da eksperimentišu.

Na sledećim slikama nalaze se cipele velikih brendova: Jimmy Choo,  Miu Miu, Charlote Olympia, Gianvito Rossi, Manolo Blahnik, Prada

Slobodno izaberite par po ukusu i neka vam posluži kao inspiracija za samo vaše, posebne cipele, koje su protkane ličnim emocijama i dirljivim momentima.

14 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje 25 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje 34 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje 43 Cipele sa namenom: Dizajnirane specijalno za venčanje

Violeta Stojanović

Editors choice