Planiranje venčanja je zastrašujući zadatak, ali gumica Kristina Riči (Christina Ricci) svoju ulogu mlade pomera korak dalje izjavivši da će sama dizajnirati svoju venčanicu.

Bivša glumica “Pan Am”-a verena za Džejmsa Herdgena (James Heerdegen), nedavno je za “Life & Style” magazin otkrila svoje dotadašnje planove za venčanje.

“Imamo mesto održavanja, ketering i ja imam nekoga ko radi na haljini,” rekla je Kristina.

Talentovana zvezda koja je u svojoj 11-toj godini igrala prvu veliku ulogu u filmu “Porodica Adams” (Addams Family), takođe je izjavila da će pomagati dizajneru u kreiranju unikatne venčanice.

“Zabavno je,” rekla je za proces dizajniranja. “Još uvek smo u fazi pravljenja inicijalnih skica.”

slika riči Christina Ricci dizajnira svoju venčanicu?

Hoće li venčanica biti klasična ili će se Ričijeva odlučiti za neki smeliji kroj?

Iako još uvek nije otkrila ime, rekla je da će dizajner biti jedan njoj blizak prijatelj.

Supermodel Kejt Mos (Kate Moss) se takođe udružila sa svojim prijateljem i dizajnerom Džonom Galijanom (John Galliano) kako bi mu pomogla u kreiranju prelepe vintage haljine, koju je nosila kada je sklopila brak sa Džejmijem Hincom (Jamie Hince).

Među poznatima koje su takođe imale lični dodir sa kreiranjem svojih venčanica našle su se i An Hatavej (Anne Hathaway) koja je izabrala Valentino haljinu rađenu po meri i Blejk Lajvli (Blake Lively) koja je izabrala Marchesa.

Glumica iz “Bel Ami” je takođe otkrila da se za razliku od svog verenika, ona uglavnom bavi planovima za organizovanje venčanja.

“Džimi nije mnogo zainteresovan za modu,” rekla je Kristina. “On mi čak neće ni pomagati u planiranju venčanja. Radi. Stalno radi.”

Srećni par se upoznao na snimanju američke serije “Pan Am” gde je Džejms radio kao tehničar pokretne kamere. Za Kristinu koja je vesti o veridbi objavila/otkrila u februaru ove godine,ovo će biti prvi odlazak pred oltar.

Zvazda je za “US Weekly” rekla da će venčanje biti umerene veličine, ali nije specificirala datum.

“Radujem se tome da budem u društvu mojih prijatelja i porodice,” objasnila je ona, “i samo da provedemo divnu noć.”

Tekst: Maja Luković

Comments